cooper69 Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Nooo Ładne Cacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Zasadniczo je zrobiłem, to takie smugi z czegoś co wyciekało spod tych hamulców. Słabo to u mnie widać, bo jeszcze dodałem efekty przyciemnienia na gondolach na skutek przegrzania. Być może przesadziłem z tym brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Nie przesadziłeś z brudzeniem. Pamiętaj że to jest model w skali - pewne aspekty jak brudzenie trzeba przejaskrawić, by w skali prezentowały się lepiej i były w ogóle widoczne. Czy jest to efekciarstwo? - Tak, ale osobiście uważam, że jest to konieczne, by uzyskać tak dobry model jak Twój ( mimo uzasadnionych zażaleń jednego z kolegów odnoście malowania plam kamuflażu ). Gratuluję Ci serdecznie, bo jest na czym oko zawiesić. ps. odechciało mi się robić galerię "śledzia" - uznaj to za komplement Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Mnie się podoba - brudzenie nie jest nachalne a łaty no cóż w realu też widać odkurz i inne nazwijmy to nie dociągnięcia lakiernicze. Bardzo mi się podoba sam kamuflaż i samolot super wyglądałby w locie już nie długo trzeba będzie oddać swój głos i widzę że trudne decyzje przede mną sporo fajnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 ps. odechciało mi się robić galerię "śledzia" - uznaj to za komplement No mam nadzieję że to tylko żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Robili my, robili my, aż zrobili my. Galeria gotowa. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi