Tomek Mroczkowski Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Czarno to widzę, ale pomalowane I taka wizytacja z 10BKPanc w 9BKPanc Nie wiem czy Wolfa pokazywać bo szkaradnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Czarny w kamo działa - nieźle maskuje model na czarnym tle, he, he. Będziesz plamy jakoś rozjaśniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Na razie z moimi umiejętnościami na tym poprzestanę plus trochę mało czasu zostało, w razie wpadki nie będzie czasu na poprawę. Nowe rzeczy popróbuje na innych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Elegancko! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Listopada 2015 Autor Share Napisano 24 Listopada 2015 Oceńcie, model dostał gąsienice (składały się średnio), oznaczenia (święcą się jak psu... ale model dostanie jeszcze sowitą porcje sido) i na razie tyle. Plan na ostatni tydzień? Łopatologie i inne siekiery dorzucić (z lin zrezygnowałem, bardziej szpeciły niż ozdabiały model), sido, wash, poprawki, kurzenie i galeria. Z podstawką się niestety nie wyrobie, ta dojdzie później, ale i tak to nie ma znaczenia bo ocenaniany jest model PS. Zdjęcia wyciągają jak wiadomo szczegóły które normalnie się pod lupą znajdzie I zestaw w pełnej krasie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Listopada 2015 Autor Share Napisano 28 Listopada 2015 Udało się, 2 dni przed terminem model trafił do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 29 Listopada 2015 Witam. Śledziłem warsztat od samego początku, i model wyszedł Ci pięknie. Gratulacje ukończenia modelu. Ta ciemna farba na modelu, jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Witam.Śledziłem warsztat od samego początku, i model wyszedł Ci pięknie. Gratulacje ukończenia modelu. Ta ciemna farba na modelu, jaki to kolor? Dzięki wielkie za dobre słowo, farba to Revell'owska 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Pikny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi