bartek33365 Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Przedstawiam mój ostatni model, a jest nim nim mój pierwszy odrzutowiec. Wybór padł na F-16 od Kinetic z nadzieję, że jest to model dobrej jakość. Okazało się, że nie jest tak do końca. Kilka rzeczy musiałem sam poprawić. Fotel, dysza, koła i rakiety są to żywice od Edka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Do tego samolotu zawsze chyba będę miał słabość. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Kinetic dużo obiecuje w ramkach, ale bez rzeźby ni dy rydy. Poradziłeś sobie, ładnie wyszło. Tylko zdjęcia mogły by być jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Podoba mi się malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Jak dla mnie super. Zwłaszcza, że lubię takie kolorowe malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Zdjęcia bardzo małe wstawiłeś i niewiele widać z malowania. Ale chyba podoba mi się brudzenie spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Te nowe koszerne malowania są takie sexy...... Ładnie żeś je wyeksponował. Mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi