Super Moderator Reflect Napisano 2 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Listopada 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 7 - Sci-Fi Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Zimno - jest cholernie zimno ! /To co zobaczyłem, wprawiło mnie w osłupienie... Merwyrm konsumował... nie wiem co, albo raczej kogo, ale mogłem się domyśleć, że był to jeden z tych biedaków dotkniętych plagą... Raz po raz ochłapy mięsa upadały z głuchym stukotem na lód - śnieg padał już bardzo mocno - kraina choć piękna, przyprawiała mnie o dreszcze/ Chodźmy już stąd... mam dosyć tego wszystkiego Co? Myślałem, że lubisz... Nie... ja już nic nie lubię - idziemy. /Ostrożnie zaczęliśmy się wycofywać, potwór nadal mlaskał i syczał... robiło mi się niedobrze/ I jeszcze wersja ala Hawaje :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Listopada 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Listopada 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 1 Punkty: 1306 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje. Miałem okazję widzieć na żywo. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Ja niestety (a moze wlasnie stety) widzialem na zywo tylko w proszku. To co widac na djeciach daje mi pojecie o ogromie pracy wlozonej a przy okazji odczuwalem lekkosc z jaka Christian to wykonuje. On poprostu zasiadl i wykonal. Gratuluje, swietna praca a do tego obowiazki wokolkonkursowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Pisałem to jeszcze w warsztacie, ale napiszę i tutaj: figurka absolutnie piękna, malowanie więcej niż znakomite. Ogromnie mi się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dzięki Panowie za pochwały. Niestety tak jak z malowania bazowego jestem zadowolony, oraz myślę, że powłoka lodu wyszła całkiem ok - to przywaliłem zbyt dużo śniegu na kreaturę i niestety... mogło to wyglądać lepiej. Trochę mi szkoda - zastanawiam się czy może figury nie wypłukać i pomalować raz jeszcze. Krycell robi bardzo dobry produkt - niestety mnie zawiódł lakier bezbarwny, który słabo chwytał cząsteczki śniegu. Potem stwierdziłem, że przelecę całość lakierem do włosów i to był zły wybór - śniegu zostało zbyt wiele. Cały czas się człowiek uczy - najważniejsze się nie spieszyć i sprawdzać nowe techniki "na brudno" pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Każde inne miejsce byłoby niesprawiedliwe - uczciwie trzeba przyznać. Malowanie absolutnie genialne, zwłaszcza łuski! Śnieg trochę stłumił efekt, ale cóż, uczymy się na swoich i cudzych błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Z tym śniegiem to prawda. Wygląda trochę tak, jakby Merwyrma śnieg przysypywał przez dobrych kilka godzin, a potem nagle wstał i od razu zaczął pożerać tego nieszczęśnika. Chyba nie chodzi o to że śniegu jest za grubo, tylko że jest go za grubo w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 No dokładnie mam to na myśli - na poczwarze powinno być zdecydowanie mniej śniegu - reszta da się przełknąć... no kurde - spieszyłem się i dodatkowo nie miałem swojego miejsca na warsztat (od nowego roku to się zmieni!) tylko gdzieś tam na kolanie kończyłem najważniejsze efekty :-( Nauczka na przyszłość! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Jak dla mnie majstersztyk Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Mała syrenka coś przedawkowała he, he.. A tak poważnie, to figura jest naprawdę profesjonalnie pomalowana. A kiedy oglądałem ten śnieg na grzbiecie to myślałem, że może to się tak długo czaiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Stycznia 2016 Bardzo dziękuję :-) Cieszę się, że się podoba :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Świetnie się prezentuje. Widziałem jak mała jest ta figurka na wystawie w Tellford. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi