filipsg Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 CVS-11, pięknie! Szkoda, że na bank do linii wodnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreya Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Dla modelarzy skali 1/144. Miał wyjść we wrześniu 2021 a ma być w styczniu 2022 . Sklepy zachodnie przyjmują zamówienia do realizacji na styczeń. Nowe części nic wspólnego z modelem Revella . Ciekawa blaszka z drobnicą . Cena ..... nie zachwyca . Zdjęcia są słabej jakości więc ocena modelu na tym etapie jest raczej niemożliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Relingi i poręcze z blachy w tej skali to pomyłka, więc ta blaszka przyda się co najwyżej jako szablony. No ale może reszta będzie jakimś postępem w stosunku do dziadunia Revella. IX lepiej by zrobili, bo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) No dobra, nowości nowościami, a czy ktoś wie co ze starościami? Chodzi mi o to, że sporo klasyków Trumpka (np. Warspite 1/700 w wersji drugowojennej) jest niedostępnych. Czy one wyszły z produkcji, czy to przejściowe trudności z dostawami? Ktoś wie? Edytowane 6 Stycznia 2022 przez GrzeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 17:09, GrzeM napisał: Chodzi mi o to, że sporo klasyków Trumpka (np. Warspite 1/700 w wersji drugowojennej) jest niedostępnych. to może do PL nikt ich nie sprowadza bo wszedłem teraz na szybko na ebay i do wyboru do koloru wersji '42.... są też dedykowane drewniane pokłady czy blacharka od Flyhawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 8 Stycznia 2022 Share Napisano 8 Stycznia 2022 21 godzin temu, M.A.V. napisał: to może do PL nikt ich nie sprowadza bo wszedłem teraz na szybko na ebay i do wyboru do koloru wersji '42.... są też dedykowane drewniane pokłady czy blacharka od Flyhawka Dzięki. Czyli pewnie przejściowe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 W dniu 7.01.2022 o 22:04, M.A.V. napisał: na ebay i do wyboru do koloru wersji '42 15 godzin temu, GrzeM napisał: przejściowe problemy. Z mojej wiedzy Trumpek produkuje seriami - obecnie nie uświadczysz z nowej dostawy np dreadnoughta w 350, jakis czas temu ciezko było z powojenną flotą ZSRR, jak sie zacznie robić posucha na rynku i sklepy w zamówieniach umieszczają dane produkty wowczas Trump wznawia jakąś serie, i tak to sie kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Znowu się pojawiły pod koniec stycznia i część zniknęła (np. Warspite 1942, ark Royal), a część jeszcze jest (Warspite 1915 czy Valiant). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 19 Marca 2022 Share Napisano 19 Marca 2022 No właśnie, a ja na mojehobby zobaczyłem Cornwalla - Cornwall to też nowość? Dobre to modele? Jak myślicie, czy Suffolka też wypuszczą? https://www.mojehobby.pl/products/HMS-Cornwall-44633470.html Przy okazji znalazłem fajną stronę, może znacie, może nie? https://www.world-war.co.uk/Kent/kent.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 W dniu 19.03.2022 o 14:29, GrzeM napisał: No właśnie, a ja na mojehobby zobaczyłem Cornwalla - Cornwall to też nowość? Dobre to modele? Jak myślicie, czy Suffolka też wypuszczą? https://www.mojehobby.pl/products/HMS-Cornwall-44633470.html Tak to nowości. Kenty w 1/350 miały dość dobre recenzje, 1/700 to generalnie ich pomniejszone kopie. Suffolka bym się nie spodziewał, bo wymaga podcięcia kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 6 godzin temu, witox napisał: Tak to nowości. Kenty w 1/350 miały dość dobre recenzje, 1/700 to generalnie ich pomniejszone kopie. Suffolka bym się nie spodziewał, bo wymaga podcięcia kadłuba. Myślałem że może zrobią to na podobnej zasadzie jak całą serię pancerników Queen Elisabeth. Tu też są inne kadłuby w wersji z kazamatami i inne w zmodernizowanej wersji z działami dodatkowymi w wieżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 1 Kwietnia 2022 Share Napisano 1 Kwietnia 2022 Różnie to z Trumpeterem bywało. Czasem w 1/700 robili więcej okrętów (choć czasem po łepkach), ale częściej 1:1 w stosunku do tego co było 1/350. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Znaczy się kupa i można spokojnie zająć się swoją robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 49 minut temu, Szydercza Gała napisał: Znaczy się kupa.... trumpek w tym roku bawi się w lilipucenie i tylko hurtowo przerabia swoje 350 na 700.... obrzezany Langley w 700 tez ma być jakoś w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Maja sporo ciekawszych modeli do przeskalowania niż ta angielska kupa Koncypowalem sobie przerobić go na Jupitera albo lepiej na Cyklopa w trójkącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRONEK47 Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Cześć. Przepraszam że odpowiedź nie w temacie. Nie potrafię złapać kontaktu i napisać odp w temacie Bismarcka z Revell. Aktualne? Jeżeli tak, byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 W dniu 30.04.2022 o 22:23, M.A.V. napisał: trumpek w tym roku bawi się w lilipucenie i tylko hurtowo przerabia swoje 350 na 700.... obrzezany Langley w 700 tez ma być jakoś w wakacje W sumie tak, wzięli się nawet za taką "staroć" jak Belfast. W dniu 18.05.2022 o 08:53, BRONEK47 napisał: Cześć. Przepraszam że odpowiedź nie w temacie. Nie potrafię złapać kontaktu i napisać odp w temacie Bismarcka z Revell. Aktualne? Jeżeli tak, byłbym zainteresowany. Wysłałem PW, jeśli to oczywiście do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 a gdzie ten Nelson i Rodnej , Naiad i Argonaut a o Baltimore nie wspomnę. Cierpliwie czekam w 1/350 . Czy coś może słychać w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 15 godzin temu, cdarek napisał: a gdzie ten Nelson i Rodnej... ani widu ani słychu... o Didosach też cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi