Markuz Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Hmm. To może i ja zajadę z młodym do Mińska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Moses no jak będzie tyle "młodych" to będzie pite... mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Będzie mi miło poznać, (mam nadzieje ze nie popełniam gafy) bo twarzy nie kojarzę W Kogucie się spotkaliśmy parę razy na wtorkowych biesiadach ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Będzie mi miło poznać, (mam nadzieje ze nie popełniam gafy) bo twarzy nie kojarzę W Kogucie się spotkaliśmy parę razy na wtorkowych biesiadach ....... ... no wiesz ty co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Ja będę Sam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Witam Przy okazji konkursu zapraszam: Dziękuję organizatorom za możliwość realizacji pokazu ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Karty startowe dla mnie i młodego wydrukowane. Jakby co to mam wolne miejsce w aucie więc jedną osobę z Warszawy moge zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Przemku, cały czas będziesz /sobota,niedziela/ czy tylko jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Cały czas przez sobotę i niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Będą jakieś fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Będą jakieś fotki Pozdrawiam Mógłbyś się pofatygować i zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Impreza bardzo udana. Spotkałem parę miłych osób, znanych ze spotkań IPMS. To dopiero 2 edycja tej wystawy. Za rok podejrzewam, że się nie pomieścimy w tych salach. Organizator chyba będzie musiał pomyśleć o jakiejś sali gimnastycznej w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Szkoda tylko, żeś się tak szybko zawinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Bardzo fajna impreza, wycieczka do bazy mega dziękujemy w imieniu całej rodziny . Był to mój pierwszy konkurs i wystawa na której wystawiałem swoje modele, liczę więc że za rok będę mógł też się pokazać na trzeciej edycji, tylko w większej salce I mała sugestia do organizatorów, proponuję, wiem że były takie już głosy, aby utworzyć osobną kategorię na helikoptery Przy okazji zauważyłem pewną nie konsekwencję. Pewne modele z podstawkami trafiały do kategorii samoloty, pojazdy pancerne, a niektóre do kategorii dioramy, nad usystematyzowaniem tego też może warto by było pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Przy okazji zauważyłem pewną nie konsekwencję. Pewne modele z podstawkami trafiały do kategorii samoloty, pojazdy pancerne, a niektóre do kategorii dioramy, nad usystematyzowaniem tego też może warto by było pomyśleć. To już kwestia wystawiających w jakiej klasie wystawiają modele, po za tym podstawka czasami to tylko podstawka, diorama to jednak trochę coś więcej niż podstawka. Imprezka bardzo udana, spotkania z kolegami , wycieczka do bazy jak i same zawody bardzo przyjemne. Czekam na powtórkę za rok, a patrząc na wzrost zainteresowania myślę, że większa sala będzie konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 To już kwestia wystawiających w jakiej klasie wystawiają modele, po za tym podstawka czasami to tylko podstawka, diorama to jednak trochę coś więcej niż podstawka. Hehe niby masz rację, ale ten temat to już rozwiniemy sobie przy pifku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Impreza bardzo fajna. Pierworodny też zadowolony. Nie dość, że na giełdzie kupił sobie kolejny model, to jeszcze otrzymał wyróżnienie w swojej kategorii. Co do sali to też wydaje mi się, że kolejna impreza już się nie zmieści. Kilka zdjęć tego co można było zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 To już kwestia wystawiających w jakiej klasie wystawiają modele, po za tym podstawka czasami to tylko podstawka, diorama to jednak trochę coś więcej niż podstawka. Hehe niby masz rację, ale ten temat to już rozwiniemy sobie przy pifku ;) Ta jak cię kobita puści (pozdrów od nas ) :szampam1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Po poznaniu tak wytwornego towarzystwa nie masz co się martwić. Żonson też Was pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Co ja tam pacze na tych fotach Su-27 w barwch PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 O i mój ukochany Mini jest Ale wykonawca widać nigdy Mini chyba nie miał bo nie jest nadmiernie skorodowany w miejscach, w których dziury pierwsze się robią np. A-panel, łączenie podszybia z błotnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Bardzo udana impreza. Fajnie że i mi udało się dotrzeć na miejsce. Gratulacje dla organizatorów i nagrodzonych. Przychylam się do opinii, że na przyszły rok trzeba szukać większego miejsca na imprezę. O ile zdążyłem się zorientować to obok jest szkoła z fajną salą. Może by tam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Bardzo udana impreza. Fajnie że i mi udało się dotrzeć na miejsce. Gratulacje dla organizatorów i nagrodzonych. Przychylam się do opinii, że na przyszły rok trzeba szukać większego miejsca na imprezę. O ile zdążyłem się zorientować to obok jest szkoła z fajną salą. Może by tam. Pozdrawiam. Zbigniewie ja byłem w sobotę. Szkoda, że się nie spotkaliśmy. Ostatnio widziałem Cię wieki temu w Lublinie. Następnym razem ubierz się w jakiś szczególny sposób abym Cię rozpoznał. Jakiś stój karnawałowy - Pszczółka Maja albo Lord Vader .... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Bardzo udana impreza. Fajnie że i mi udało się dotrzeć na miejsce. Gratulacje dla organizatorów i nagrodzonych. Przychylam się do opinii, że na przyszły rok trzeba szukać większego miejsca na imprezę. O ile zdążyłem się zorientować to obok jest szkoła z fajną salą. Może by tam. Pozdrawiam. Zbigniewie ja byłem w sobotę. Szkoda, że się nie spotkaliśmy. Ostatnio widziałem Cię wieki temu w Lublinie. Następnym razem ubierz się w jakiś szczególny sposób abym Cię rozpoznał. Jakiś stój karnawałowy - Pszczółka Maja albo Lord Vader .... :-) E tam... innych jak już rozpoznałeś to człowiek się odwrócił a ciebie już nie ma Następną razą pozwól choć modele wyłożyć, to i pogadać będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 E tam... innych jak już rozpoznałeś to człowiek się odwrócił a ciebie już nie ma Następną razą pozwól choć modele wyłożyć, to i pogadać będzie można No za rok to trzeba obowiązkowo jakąś skorupę pokazać, co by ludzie mieli się z czego śmiać. No i miejmy nadzieję, że jakaś szkoła użyczy sali gimnastyczej na wystawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi