pedzelek Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ "TANIEC NA LODZIE" PRUSY WSCHODNIE 1944/45 DIORAMA 1/35 Zapraszam do oglądania. Do wykonania galerii końcowej pod konkurs wykonałem 500zdjęć. I wybrałem te wg. mnie najlepsze. Żadne zdjęcia nie były obrabiane kolorami, kontrastem (dwie fotki zamieniłem na czarno-białe) Obróbka wszystkich zdjęć zajęła mi kilka dni. Większość robiłem pierwszy raz i mam nadzieje ,że chociaż trochę się spodoba. .10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 . Wytłumaczenie krótkie dla tych ,którym ciśnienie nie wytrzymało i przy opowiadaniu pozwolili sobie na kilka piw "WIDOK Z LOTU PTAKA" - ze stopniowym zbliżeniem. Autor pracy 100% pomysł i realizacja pedzelek (nigdy czegoś takiego nie widziałem na forach itp.) OBWÓDKA NIEBIESKA - MATERIAŁY POMOCNICZE I BEZ BAJERÓW KARTKA DLA WSZYSTKICH Z 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 20 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce w Kategori Specjalnej 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych: 1 Punkty: 461 Miejsce w Kategori Specjalnej 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego: 1 Punkty: 511 Miejsce w klasie 5 - Dioramy: 1 Punkty: 1507 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje ,pędzelek was wypędzlował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) No chlopie, masz ode mnie poklep po plecach, pochwale wzrokiem i fanfary na pralkę basową. Well done, jak by to powiedzial moj szef. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Muszę się zgodzić że wszystkimi trzema zwycięstwami - było i jest na co patrzeć. Naprawdę dużo pracy i wysiłku włożone zarówno w dioramkę jak i samą jej prezentację. Gratuluję wygranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje zwycięstwo jak dla mnie zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim! którzy oddali na mnie dobry głos. Za komentarze i za wszystko inne. Trzech nagród to się nie spodziewałem. Rano zacząłem kleić balsę do kolejnej dioramy i nie chciałem wchodzić na forum żeby się nie denerwować. A tu niespodzianka 3 nagrody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 ps. jeśli możecie to napiszcie zdanie jak wam podobał się "WIDOK Z LOTU PTAKA" jestem ciekaw. Czy w przyszłości mam to powtórzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratuluję - piękna praca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Napiszę Ci Marek że pomysł według mnie rewelacyjny ale jak by to ująć...? Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. Nie mówie że w ogóle ale nie wracaj do pomysłu zbyt często... Lepiej wymyśl coś nowego, równie efektownego. Czym by sie zachwycali samochodziarze gdyby na ulicy 80% samochodów stanowiły ferrari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Doskonała praca - na prawdę super poziom zaprezentowałeś. W pełni zasłużone zwycięstwo! Gratuluję! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Ho, ho - widzę że to chyba najbardziej nagradzana praca konkursu. Gdy patrzę na takie udane dioramy, to widzę jak wiele mi brakuje do dobrego modelarstwa, ale to mimo wszystko miłe uczucie. Dioramka kapitalna, nie tylko fajna, nietypowa aranżacja, ale jeszcze czuć w tym jakieś życie, czuć ruchu. Perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Nie ma co super galeria - BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje, w pełni zasłużona wygrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje. Mnie najbardziej podoba się trzcina i cały zimowy anturaż oraz sposób prowadzenia warsztatu. Gratulacje raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Pedzelek kazda kolejna praca jest coraz lepsza,gratuluje ci wygranej,tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Cudne! Należały cię się te nagrody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi