bazylms Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Dyplom i medal dotarły. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Jako jedyny wygrałem w 3 kategoriach. POSTANOWIŁEM WYKREOWAĆ DLA WSZYSTKICH MAŁE CO NIE CO. Link do galeri konkursowej: viewtopic.php?f=189&t=51966 NAGRODY! Przy okazji najnowszy projekt w warsztacie: Zapraszam do komentowania: viewtopic.php?f=90&t=52173&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Nie powiem, robi to wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Wyjątkowo miły gest, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2016 Miły gest - gratuluję Pędzelek jeszcze raz! Zasłużone zwycięstwo. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Piękne modele i dioramy zazdroszczę talentu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi