Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Super Moderator
Napisano

Witam

Dziś wysłałem resztę nagród, zwycięzca w klasie 1 oraz drugie miejsce w klasie 3 a także zwycięzcy kategorii specjalnych 2 oraz 3 - proszę wypatrujcie listonosza ;-) Acha - nagroda pocieszenia także została wysłana.

przyjemności!

Christian

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Super Moderator
Napisano

No do Austrii to może trochę pójść... dyplom i medal wysłany został w zeszłym tygodniu zdaje się we środę. Nagrodę w imieniu Scibora wysłałem wczoraj... poczekaj jeszcze kilka dni - na pewno dotrze ;-)

pozdrawiam

Christian

Napisano

Też się pochwalę

20160120_174435_zpsjlotokvj.jpg

Co do Modelu Vomaga przekażę go KW-2.

Jest to nagroda za drugie miejsce ,którą ja jakimś cudem dostałem.

Można się dowiedzieć kto jest fundatorem Ki-98 na którego czekam? Też chciałbym podziękować.

• Super Moderator
Napisano

Przepraszam chłopaki za zamieszanie z nagrodami - faktycznie wkradł się jakiś niezamierzony błąd. Ki-98 jest ufundowane przeze mnie ;-)

pozdrawiam

Christian

Napisano

Ja dostałem wszystko poza nagrodami, może dotrą dzisiaj. Bardzo serdecznie dziękuje, a medale jedne z ładniejszych jakie widziałem

• Super Moderator
Napisano
Do mnie dotarły 2 z 4 paczek... Mam motocykl i bariery z MENGA. Brakuje butelek i cysternowego pojazdu...

To dziwne, że dostałeś bariery MENG-a a butelki nie - bo to był ten sam sponsor.... zaraz do niego napiszę.

pozdrawiam

Christian

EDIT

zerknij do pudełka z mengiem. Butelki są w środku :-)

Napisano

Ja również mam już wszystko. Serdecznie dziękuję, nie zdawałem sobie sprawy, że te 700-tki są takie fajne.

Mogę się teraz pochwalić:

12494824_958577070890479_1393358609945815825_n.jpg?oh=9c25c5d7ed929fa0f0803ac4c8230062&oe=56FEFDAF

12438999_958577084223811_2387100396575387936_n.jpg?oh=214e04b3c7a0d0445387f519dea682b9&oe=5704B32D

Wiosną modele trafią do właściciela czyli MOW - także zapraszam do Helu.

Napisano

dyplom i medal jakiś czas temu dotarł, nagroda od Ścibora dziś, wielkie dzięki dla organizatorów

Napisano
Aaaa...a ja medalu i dyplomu nie dostalem

Ja otrzymałem w piątek 15.01.16

Jeśli wysłane zwykłym listem i masz za małą skrzynkę. To pytaj listonosza o sztywny szary list formatu a4. Możliwe ,że awizował jako "duży format" do odebrania na poczcie 14dni. Jutro ewent. pon-wtorek, dostaniesz powtórne awizo. Sam również możesz się dowiedzieć na poczcie bez awiza.

A jak nie ma! to lipa. Zwykłych listów zaginionych nie można reklamować. Jak polecony to reklamować może nadawca.

Napisano

Cześć Wszystkim

Otrzymałem medal oraz dyplom za III miejsce , Dziękuję bardzo Reflect. Nagroda od sponsora MENG-MODEL również dotarła za co też bardzo Dziękuję. Gratuluje wszystkim wygranym i Pozdrawiam.....Gilbert

Napisano

Figurki od Ścibora dotarły do mnie dzisiaj. Dzięki. Ładne. Jak ja je pomaluję?