Solo Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Ciekawi mnie dlaczego ten samolot na zdjęciu nie ma prawego skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Ależ ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 O rany, ślepy jestem. Ono jest tak ustawione, że wydawało mi się że jest tylko kawałek, a to klapa, a skrzydło jest podniesione. I jak z takim wzrokiem lepić modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Jak Monty Python w ciemni nie widać przeszkód/problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 W pudle nie ma kompletu rakietek na wszystkie pylony, więc musiałem pożyczyć z drugiego modelu. Sporo tego uzbrojenia zabiera... Dokupiłem pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 W pudle nie ma kompletu rakietek na wszystkie pylony, ... Zdałby się jakowyś Moskit pod kadłubem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Niestety pod tym względem słabiutko. Tylko R-27 i R-73. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngtiger1 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 This is coming along nice. I love how your exhaust came out. This is a heck of a kit right out of the box. Chris Wilson did a lot of work on this project before it went to third party. Over all great kit and it reminds us how advanced the injection mold kits have come along. The detail is very sharp. Well, I will sure to follow along. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Drgnęło coś w tym temacie, bo zanabyłem właśnie i chętnie bym popatrzał jak Ci wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Leżakuje na półce i nabiera mocy urzędowej. Spit dostał priorytet viewtopic.php?f=86&t=56757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Leżakuje na półce i nabiera mocy urzędowej. Spit dostał priorytetviewtopic.php?f=86&t=56757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Wielka szkoda że prawie wszystkie zdjęcia w warsztacie zniknęły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Lipca 2017 Autor Share Napisano 11 Lipca 2017 Przywróciłem brakujące zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Przywróciłem brakujące zdjęcia. Za to się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi