Mikolaj75 Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Na fali działań wobec Chevroletów, odkopałem Stara i dla poratowania zdrowia wykonałem sobie detal w postaci "kufrów" na zbiorniki. Może teraz pójdzie trochę sprawniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Trochę zapomniany temat. Widzę że lubisz mieć kilka rozgrzebanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 kto nie lubi... Mój ulubiony polski pojazd zaraz po Gazie 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Gaz 69 nie jest polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 nie czepiaj się, chodzi mi o używane przez nasze wojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Oj kibicuję ja temu modelikowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi