Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!!

Model to Dragon+ żywiczny zimmerit Atak+fototrawienia ABER+żywiczne figury.

Pozdrawiam

Michał

P1010673-1.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Aż mnie zatkało...

Edit: No otworzyłbyś. kiedyś warsztat gdzie pokażesz jak robisz model od początku do końca.

Napisano

Nie lubię takiego "sztucznego" zimmetitu. Nie pomógł temu modelowi.

Nie jest to mój ulubiony model spod Twojej reki. Chociaż i tak jest świetny , i ma momety:-))

Napisano

WoW. Bajka. chciałbym kiedyś osiągnąć taki poziom. Same plusy

Napisano

Fajny fajny ale spiton ma racje zimmerit rzeczywiście za prosty, za sztuczny i znowu koła są za ciemne...

• 3 weeks later...
Napisano

A gościu w wieży wygląda jakby właśnie dostał kulą - taka mina i pozycja

Napisano

Gość na wieży zamawia 5 piw. Modelik pierwsza klasa, plusik za inny zimmerit, no ale na Panterach były różniaste wzory.

Napisano

Ma lekko ugjęte 2 palce, powiedzmy że zamawia 3 serie drinków Kamikaze

• 3 months later...
Napisano

Panterka bardzo ładna, strasznie podobają mi się gąsienice, fajnie wyglądają. Kolega Jakub W. ma rację, może jakiś wątek warsztatowy to było by co podpatrzeć.

Napisano

Hmmm fajna Panthera tylko jest chyba jakiś kłopot z fotkami, bo wyświetla mi się tylko to zdjęcie z widocznym przodem.

Napisano
To stary temat sprzed 6 miesięcy, nie wiem dlaczego znalazł się w nowszych postach.

A tak, jasne... nie popatrzyłem, że ktoś "odgrzał kotleta"

Napisano
To stary temat sprzed 6 miesięcy, nie wiem dlaczego znalazł się w nowszych postach.

A tak, jasne... nie popatrzyłem, że ktoś "odgrzał kotleta"

Kotleciki są dobre, odgrzewane szczególnie(shaboszczaki, bo mielone to bleee) Jakby ktoś odgrzewał to niech daje znać.

Napisano

Bardzo ostrą krytykę wykonania przez Ciebie mocno pordzewiałego tłumika w temacie PzKpfw NbFz VI KRUPP Neubaufahrzeuge 1/35 - Żywica ARMO. Mojego posta już chyba usunęli...

• 1 year later...
Napisano

Podgrzeje kotlecika No zimmerit Ataka nalezy poddac gruntownej obróbce, bo każdy kwadrack taki sam ;) Ja tam wole dłubaninę