MWALLO Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Witam!! Model to Dragon+ żywiczny zimmerit Atak+fototrawienia ABER+żywiczne figury. Pozdrawiam Michał Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Aż mnie zatkało... Edit: No otworzyłbyś. kiedyś warsztat gdzie pokażesz jak robisz model od początku do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Nie lubię takiego "sztucznego" zimmetitu. Nie pomógł temu modelowi. Nie jest to mój ulubiony model spod Twojej reki. Chociaż i tak jest świetny , i ma momety:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 WoW. Bajka. chciałbym kiedyś osiągnąć taki poziom. Same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Fajny fajny ale spiton ma racje zimmerit rzeczywiście za prosty, za sztuczny i znowu koła są za ciemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 piękny !!! gdyby zdjęcia były czarnobiałe to bym powiedział że to kadr z filmu dokumentalnego !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 A gościu w wieży wygląda jakby właśnie dostał kulą - taka mina i pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Gość na wieży zamawia 5 piw. Modelik pierwsza klasa, plusik za inny zimmerit, no ale na Panterach były różniaste wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Ma lekko ugjęte 2 palce, powiedzmy że zamawia 3 serie drinków Kamikaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Panterka bardzo ładna, strasznie podobają mi się gąsienice, fajnie wyglądają. Kolega Jakub W. ma rację, może jakiś wątek warsztatowy to było by co podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Hmmm fajna Panthera tylko jest chyba jakiś kłopot z fotkami, bo wyświetla mi się tylko to zdjęcie z widocznym przodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 To stary temat sprzed 6 miesięcy, nie wiem dlaczego znalazł się w nowszych postach. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 To stary temat sprzed 6 miesięcy, nie wiem dlaczego znalazł się w nowszych postach. A tak, jasne... nie popatrzyłem, że ktoś "odgrzał kotleta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 To stary temat sprzed 6 miesięcy, nie wiem dlaczego znalazł się w nowszych postach. A tak, jasne... nie popatrzyłem, że ktoś "odgrzał kotleta" Kotleciki są dobre, odgrzewane szczególnie(shaboszczaki, bo mielone to bleee) Jakby ktoś odgrzewał to niech daje znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 dowódca jest the best a sam model prawie idealny.SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Model ekstra... Sorki za wcześniejszą bardzo mocną krytykę Twojego modelu- poniosło mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Jaką krytykę, którego modelu?? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Bardzo ostrą krytykę wykonania przez Ciebie mocno pordzewiałego tłumika w temacie PzKpfw NbFz VI KRUPP Neubaufahrzeuge 1/35 - Żywica ARMO. Mojego posta już chyba usunęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Podgrzeje kotlecika No zimmerit Ataka nalezy poddac gruntownej obróbce, bo każdy kwadrack taki sam ;) Ja tam wole dłubaninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Tylko jedno zdjęcie ?Trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Może z tyłu wygląda gorzej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi