TankRed1070 Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Renault - Mgebrov wykonany na podstawie zestawu AMC "Reno 1916" Zestaw przedstawiał wczesną wersję pojazdu - w zasadzie prototyp. Przerobiłem na wersję późną: A tu Bolszewicki Mgebrov przejęty przez Niemców 4 marca 1918 na stacji kolejowej w miejscowości Narva w Estonii: A tu moja skromna interpretacja tej scenki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 zajepiekny i zajeciekawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Coś wspaniałego. Piękny i rzadki model i do tego świetnie zaaranżowana scenka. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Jest prawie idealnie. Jedynie podłoże zrobiłeś jak na pustyni, a na zdjęciu wygląda na mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Mad Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Zaeybysty...szkopki to Revell?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2016 Dziękuje koleżeństwu za miłe komentarze. Podłoże zaiste - poszedłem raczej w klepisko niż błoto. Błoto na zdjęciu nie jest jakieś wyraziste ani głębokie dlatego nie zdecydowałem się na nie. Nad kałużą jeszcze pracuję. Figurki to gumiaki Revel-a nieco podrzeźbione, i podrasowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Super. Bardzo ciekawy pojazd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 TankRed1070 - mam głupie pytanie bo nurtuje mnie to a nie znalazłem tak na szybko informacji na ten temat - po co są te ograniczniki na wieżyczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 TankRed1070 - mam głupie pytanie bo nurtuje mnie to a nie znalazłem tak na szybko informacji na ten temat - po co są te ograniczniki na wieżyczce? Myślę że są to osłony mające chronić chłodnicę lufy przed przestrzeleniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 TankRed1070 - no tak... ma to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi