TankRed1070 Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Renault - Mgebrov wykonany na podstawie zestawu AMC "Reno 1916" Zestaw przedstawiał wczesną wersję pojazdu - w zasadzie prototyp. Przerobiłem na wersję późną: A tu Bolszewicki Mgebrov przejęty przez Niemców 4 marca 1918 na stacji kolejowej w miejscowości Narva w Estonii: A tu moja skromna interpretacja tej scenki: Pozdrawiam Cytuj
Markuz Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Coś wspaniałego. Piękny i rzadki model i do tego świetnie zaaranżowana scenka. Gratulacje. Cytuj
bazylms Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Jest prawie idealnie. Jedynie podłoże zrobiłeś jak na pustyni, a na zdjęciu wygląda na mokre. Cytuj
TankRed1070 Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Napisano 15 Stycznia 2016 Dziękuje koleżeństwu za miłe komentarze. Podłoże zaiste - poszedłem raczej w klepisko niż błoto. Błoto na zdjęciu nie jest jakieś wyraziste ani głębokie dlatego nie zdecydowałem się na nie. Nad kałużą jeszcze pracuję. Figurki to gumiaki Revel-a nieco podrzeźbione, i podrasowane. Pozdrawiam Cytuj
M.A.V. Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 TankRed1070 - mam głupie pytanie bo nurtuje mnie to a nie znalazłem tak na szybko informacji na ten temat - po co są te ograniczniki na wieżyczce? Cytuj
TankRed1070 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Napisano 16 Stycznia 2016 TankRed1070 - mam głupie pytanie bo nurtuje mnie to a nie znalazłem tak na szybko informacji na ten temat - po co są te ograniczniki na wieżyczce? Myślę że są to osłony mające chronić chłodnicę lufy przed przestrzeleniem. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi