Flachenty Napisano 10 Lutego 2016 Autor Share Napisano 10 Lutego 2016 Bardzo śmieszne Ale słowo się rzekło i dłubiemy kadłub Najpierw wycinanki A potem wklejanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Nie prościej byłoby zbudować go od podstaw? ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Nie prościej byłoby zbudować go od podstaw? ;) Problem chyba w tym, że to byłoby za proste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Nie prościej byłoby zbudować go od podstaw? ;) Problem chyba w tym, że to byłoby za proste . Samo sedno kolega ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Widzę, że flacha znów chce być bezkonkurencyjny w "Czarnych Diamentach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Trzeba usunąć ten warsztat zanim będzie za późno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Powoli pracuję nad wyposażeniem przedziału napędowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 A pod maską coraz gęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Aż czuje zapach ropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Masakra jakaś. A ja się cieszę jak mi się uda równo coś pomalować. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 WZT-3 kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 WZT-3 kiedy? Tomku. Jest społeczny projekt dla Flachentego. Zebraliśmy już pierdyliard podpisów, pod ustawą nakazująca Andrzejowi zaraz po Twardym zrobić polską Meridę. Trochę się buntował. Ale jak powiedzieliśmy, ze opublikujemy taśmy z Jego rozmów w Karczmie pod Kogutem to zmiękł. Tak więc będzie Merida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Meridę wydał Jadar :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Jak to jest praca "po mału" to jak u Ciebie wygląda robota w akordzie? Bebechy pierwyj sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Meridę wydał Jadar :P Ale petycja to petycja !! I mamy taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Cholera. Ta cola musiała być wysokoprocentowa bo nic nie pamiętam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Pode mną nikt nie gadał, wypraszam sobie ... inaczej bym słyszał :P Proszę nic Flaszce nie imputować ... jaka merida, chyba Waleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Flachenty, byś tego Mi-24 dokończył. A napęd wypasiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Kiedyś dokończę :P A jak na razie zakończyłem prace pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 O ja pi ... Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie, to się zastanawiałem, gdzie teciaki malują na taki dziwny zielony? Myślałem, że to oryginał... Dajesz czadu! bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasztanov Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Jakiej firmy jest metalizer, którym malowałeś silnik (chyba kolor silver) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Bilmodel Makers I ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Lutego 2016 Autor Share Napisano 15 Lutego 2016 Jako, że zwolnienie się skończyło to i tempo spadło, ale jednak coś tam się dzieje Przy fartuchach bocznych miałem robić tylko dół ale po głębszej analizie zdjęć okazało się, że góra też jest do przeróbki, w związku z tym z oryginalnych części znowu niewiele zostało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 16 Lutego 2016 Autor Share Napisano 16 Lutego 2016 Cytując klasyka "mało casu kruca bomba" ale coś tam dłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 A czepne się, żeby Flacha nie miał za łatwo podstawki pod anteny takie zostawiasz? W Twardzielach są trochę inne: https://picasaweb.google.com/104099381440432591746/PT91101002#6068828573717349794 W sumie wystarczyłoby wyszlifować bądź wymienić na coś okrągłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi