divv Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Skończyła mi się inwencja twórcza oraz cierpliwość - czas na galerię! Warsztat tutaj http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=51914 Było dużo pracy i wiele technik nowych. Dobra zaprawa dla tych, który chcą robić czyste modele. Zapraszam do oglądania! Najpierw pierwowzór: I galeria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Fajne i efektowne malowanie ! Model pobudzony "subtelnie" co bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Duzo pracy to ciebie kosztowało ale efekt końcowy jest super. Zazdroszczę takich umiejętności: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Ładniusi wiatraczek Piękna praca- warsztat podglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 O wszelkich drobnych niedociągnięciach pewnie ty wiesz najlepiej,ale mi.....PODOBA SIĘ I JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Niedociągnięcia zawsze się jakieś znajdą . Mi tez się podoba to śmigło, ciekawe podejście do tematu i rzadkie malowanie. Choć Chinook jak dla mnie jest konstrukcją delikatnie mówiąc brzydką, to Tobie przez niesztampowe podejście do malowania udało się nadać mu odpowiedniego artyzmu. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Bardzo dziękuję za wszystkie wpisy. Cieszę się, że się podoba, a niedociągnięcia traktuję jako wyzwanie przy kolejnym wiatraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Bardzo ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 No proszę VERY ŁADNY wiatraczek Panie Tylko załogantowi załóż czapkę i szalik ... co by się nie przeziębił Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Ładnie, niestandardowe malowanie... Nie zostały Ci jakieś części z zestawu, np śmigła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 No proszę VERY ŁADNY wiatraczek Panie Tylko załogantowi załóż czapkę i szalik ... co by się nie przeziębił Gratuluje Dzięki! Myślałem o czapce, ale Szon ciągle tylko: zaraz wracam, zaraz wracam. No i poszedł jak stał. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Ładnie, niestandardowe malowanie...Nie zostały Ci jakieś części z zestawu, np śmigła? Zostały tylko jakieś pierdołki małe, a bez śmigiel nie poleci.. Aczkolwiek naszła mnie myśl taka, żeby przy kolejnym wiatraku zostawić sam rotor z kawałkiem śmigła, bo inaczej na żadnej półce się nie zmieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Aczkolwiek naszła mnie myśl taka, żeby przy kolejnym wiatraku zostawić sam rotor z kawałkiem śmigła, bo inaczej na żadnej półce się nie zmieszczą. He he he właśnie dla tego robię 72kę ...przy tej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 He he he właśnie dla tego robię 72kę ...przy tej ilości Uwielbiam śmigłowce, ale mam opory przed 72 z obawy, że są po prostu za małe i oszaleję przy nich. Niestety większość fajnych jest właśnie w 72. Jaka jest prawda z ich składalnością? Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Łomatko. Ale Pięknusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Uwielbiam śmigłowce, ale mam opory przed 72 z obawy, że są po prostu za małe i oszaleję przy nich. Niestety większość fajnych jest właśnie w 72. Jaka jest prawda z ich składalnością? Pozdrawiam, Rafał Wiesz są różne opinie, ...ci co potrafią to kleją, ci co nie potrafią winą obarczając wszystko dookoła, marudzą i szukają "idealnego modelu" Ja nie narzekam i szpachli w ogóle nie używam Wszystko się da, tylko pytanie czego chcesz... ...Ale ja podobno do normalnych nie należę PS: Klocki lego też niektórych przerastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Gratuluję pięknego Czinuka fajne i oryginalne malowanie, były pewne małe niedoróbki jak na łączeniu podstawy tylnego wirnika ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre Klejenie wiatraków w 72 to pewien stan umysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 22 Lutego 2016 Autor Share Napisano 22 Lutego 2016 No nic, trzeba zobaczyć je z bliska, może to będzie jakaś miłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 No nic, trzeba zobaczyć je z bliska, może to będzie jakaś miłość? Jeśli liczysz na odwzajemnioną, to się nie łudź Bywają wredne, ale i piękne ... jak w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 ......nie daj się zwieść....te w 48 są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 ......nie daj się zwieść....te w 48 są OK he he he Divv on tak mówi bo tych fajnych nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 23 Lutego 2016 Autor Share Napisano 23 Lutego 2016 Jutro idę do sklepu poobmacywać wypraski w 1/72. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2016 Mnie się też podoba! Dużo pracy włożone! Gratuluję! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Jutro idę do sklepu poobmacywać wypraski w 1/72. Pozdrawiam, Rafał Towar macany, należy do macanta Powodzenia w łowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 polecam.....MI-8/17 HOBBY BOSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi