Coppercat Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) Nadrabiam zaległości w galerii. Fotki to nie jest moja mocna strona, ale postanowiłem spróbować wykonać galerię samodzielnie. Jeżeli nie będzie się podobało powtórzę focenie z kimś doświadczonym. Galeria stanowi zbiór różnych fotek. Starałem się wybrać najlepsze zdjęcia z kilku sesji. Oglądajcie i oceniajcie. I tyle się tego uzbierało ...... Edited May 20, 2021 by Coppercat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Piękny egzemplarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Mega!! ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ładny skubaniec. Silnik piękny. Trochę bym mu opony ugiął, bo wygląda na lekkiego jak piórko. zwłaszcza z żabiej perspektywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos85 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 bardo ładny Ford. Cieszy oko Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) Czy to jest skala 1/24? Edit: Spojrzałem na tytuł i sam sobie odpowiedziałem. Wcześniej nie zauważyłem Edited February 18, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy82 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Jak patrzę na ten model przypominają mi się czasy Johna Dillingera, Baby Face Nelsona i innych którzy kradli takie auta dla swych niecnych czynów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Bardzo mi się nie podoba... Bo brakuje figurek... Panów z brooooooooooooooodami PS. Piękny Fordzik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Mam deja vu, czy ten model miał już galerie? Nie, że narzekam, bo street rod na wypasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 @Mikele: Galerii nie było Były przymiarki w wątku warsztatowym. @cooper69: Figurek nie dawałem. Sam nie wiem dlaczego ..... Nadrobię, jak tylko znajdę chwilę .... @Rabbit666: Skala oczywiście 1:24 (dokładnie to 1:25) Poprawiłem w nagłówku wątku. Dzięki za czujność. @Marcin M.: O ugięciu opon niestety nie pomyślałem. Jeżeli chodzi o ugięcie, to mam inny problem: model postał około miesiąca i okazało się, że poprzeczka przedniego zawieszenia siadła . Nie wiem czy pod "ciężarem" wszystkich dupereli, które w ten model wrzuciłem Wiem, że są na rynku oferowane zamienniki tej poprzeczki "zbrojone" drutem. Z tego wniosek, że takie ugięcie jest typowe dla tego wypustu Revell'a. Efekt jet taki, że przednie koła dostały ujemnego kąta ...... Driftcar się zrobił Dzięki wszystkim za wpisy i życzliwość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Świetny a zdjęcia są ok:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Z takim przednim zawiasem to przynajmniej podsterowny nie będzie. A silnik ciężki, rozkład mas daleki od 50:50, więc zawsze to jakieś udogodnienie dla kierowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Coppercat - piękny modelik normalnie ZZ TOP pełną gębą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRo90nh Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Prezentuje się pięknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Jak dla mnie ogień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Może trochę późno ale dobrze, że w ogóle... Nigdy nie jest późno na pochwały - bardzo fajny model, kolor, silnik, klimat itd... Szczegóły, szczegóły i szczegóły. To jest to co się liczy w modelarstwie, a w Twoim wykonaniu Kocie wyszło naprawdę dobrze. Duży plus za ruchome elementy (drzwi, maska) wyszły naprawdę nieźle. To co Ci się udało osiągnąć z wyprasek (AMT czy Revell? nie pamiętam... ) zasługuje na brawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted August 13, 2017 Author Share Posted August 13, 2017 Aktualizacja linków fotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts