Grzegorz Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Czegoś takiego poszukiwałem. Proszę o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Chcialbym zobaczyc to ustrojstwo w akcji... Te 23-ki musza sporo halasu robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 i robią , widziałem takowe na nocnych strzelaniach na poligonie w wicku morskim , widok niesamowity , a i uszy trzeba pozatykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Świetny materiał zdjęciowy. Gdzieś mam jeszcze Szyłkę Dragona to pewnie sie przyda. Szkoda tylko, że foty takie wielkie - wyłażą mi poza ekran... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 no to użyj CTRL i - żeby zmniejszyć i CTRL i + co by se powiększyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Część zdjęć niestety sie nie wyświetla, a szkoda bo właśnie strasznie by mi się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 http://www.primeportal.net/apc/zsu-23-4.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Mroko, link podany przez ciebie znam, chodzi mi konkretnie o te fotki z tematu, gdyż przedstawia polski wóz i chcę zobaczyć jak wyglądają ślady eksploatacyjne, gdzie są rozmieszczone i jak się kształtuje wypłowienie koloru na poszczególnych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Część zdjęć niestety sie nie wyświetla, a szkoda bo właśnie strasznie by mi się przydały Wszyscy uwielbiamy Fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Oczywiście ponownie 9BKPanc. ZSU-23-4 (to nie jest Biała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mate82 Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Kilka zdjęć zmodyfikowanej Szyłki Szczegół z oznaczeń jednostki na pancerzu: I dodatkowo jeszcze Loara: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 To i ja coś dodam http://www.ipmssantarosa.org/feature_walk/walk_030_zsu_23/walk_030_zsu_23.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Zielona szyłka prosto z 9 BKPanc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Ponownie zielona Szyłka, tym razem "udekorowana" oznaczeniami https://picasaweb.google.com/mroczkowski.tomek/ZSU23404102013?authuser=0&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Zielona szyłka po raz drugi, ta sama co kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 A ta kolorowa to nie robiona przypadkiem w Braniewie. Jak ja byłem to stały dwie w garażu. Jedna była w starym kamo czyli zielono/czarno/brązowym a druga w nowym kamo. Ale i tak najbardziej podobał mi się BWP. Nówka nie śmiga na, wyciągnięty prosto z ZN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 A ta kolorowa to nie robiona przypadkiem w Braniewie. Jak ja byłem to stały dwie w garażu. Jedna była w starym kamo czyli zielono/czarno/brązowym a druga w nowym kamo. Ale i tak najbardziej podobał mi się BWP. Nówka nie śmiga na, wyciągnięty prosto z ZN Byliśmy tam razem, te dwie to są właśnie z wizyty w 9BKPanc przy okazji I EOFM BWP-1 jest w Walkaround'zie oraz w formie filmu -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Panie Tomaszu - za te wszystkie fotki które niezmordowanie wrzucasz na forum wielki pokłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Sierpnia 2017 Share Napisano 16 Sierpnia 2017 ZSU 23-4MP "Biała", Święto Wojska Polskiego - Warszawa 15.08.2017 Link do albumu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi