danielodziem Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Tygrys Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Całkiem niezły, bardzo realne wykonanie. Jakich użyłeś technik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Podkład. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Kolor rdzawy. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Takie tam ze złomu. Bardziej próby z techniką rdzewienia. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Pigmenty schną. Utrwalone mieszanką Eko-1+fiksatywa. (Próba) Chcę uzyskać fakturę chropowatą.a sposób podpatrzony Z magazynu Mig.a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 O k..., to jeszcze ta 45 letnia Tamka ? Tak to stara Tamiya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos82 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Tylko nie zrób zardzewialych trzonkow ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Tylko nie zrób zardzewialych trzonkow ;-) Spoko...będą spruchniale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 sposób na ślady po trafieniach. Który sposób lepiej wygląda?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Moim zdaniem zdecydowanie pierwszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 W planie podstawka.środek ma być zalany wodą. ..bajorko. I czy zywica epoksydowa epidian 53 będzie dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 W trakcie późniejszych prac poprawię drewniane trzonki.wyższe zarośla i gesciej..oraz zerwane gąski i dziura o trafieniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Dobra baza pod nałożenie kamuflażu i zdrapywanie go z użyciem chipping fluid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Chipping użyty oraz wash. Test na wieży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 teraz wygląda tak. Następny etap.pigmenty i uszkodzenia. Trafienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Kurcze, zaczyna to nabierać wyglądu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Trochę zbliżeń...narazie bez pigmentow. Wrak przytwierdzony do podstawki..czeka na zalanie wodą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia? Będą. ..obiecuje.... Jeszcze nie skończony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustlik Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG tak właśnie zrobię..będzie sam otwór po karabinie,,, trzonki od łopaty i młota potraktuje szlifierką....tak żeby wyglądały na spróchniałe,,lub usunę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted April 13, 2016 Super Moderator Share Posted April 13, 2016 Czołem Na ogół okoliczna ludność kanibalizuje wszelakie elementy które nie są przyspawane.. więc raczej filtry boczne osłony i inny "dokręcany" ekwipunek na bank by zniknął i został przetworzony w gospodarstwie Także jak już usuń przynajmniej narzędzia bo "porządna niemiecka" łopata czy siekierka na pewno znalazła by nowego właściciela... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Czołem Na ogół okoliczna ludność kanibalizuje wszelakie elementy które nie są przyspawane.. więc raczej filtry boczne osłony i inny "dokręcany" ekwipunek na bank by zniknął i został przetworzony w gospodarstwie Także jak już usuń przynajmniej narzędzia bo "porządna niemiecka" łopata czy siekierka na pewno znalazła by nowego właściciela... Pozdro chyba że, to jakies odludzie ,,,bagno gdzie jeszcze nikt nie dotarł ps..całosć bedzie zalana wodą.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts