Jump to content

Projekt-Rdzawy Tygrys

danielodziem
 Share

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia?

Będą. ..obiecuje....

Jeszcze nie skończony.

A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG

A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG

tak właśnie zrobię..będzie sam otwór po karabinie,,,

trzonki od łopaty i młota potraktuje szlifierką....tak żeby wyglądały na spróchniałe,,lub usunę.

• Super Moderator

Czołem

Na ogół okoliczna ludność kanibalizuje wszelakie elementy które nie są przyspawane.. więc raczej filtry boczne osłony i inny "dokręcany" ekwipunek na bank by zniknął i został przetworzony w gospodarstwie

Także jak już usuń przynajmniej narzędzia bo "porządna niemiecka" łopata czy siekierka na pewno znalazła by nowego właściciela...

Pozdro

Czołem

Na ogół okoliczna ludność kanibalizuje wszelakie elementy które nie są przyspawane.. więc raczej filtry boczne osłony i inny "dokręcany" ekwipunek na bank by zniknął i został przetworzony w gospodarstwie

Także jak już usuń przynajmniej narzędzia bo "porządna niemiecka" łopata czy siekierka na pewno znalazła by nowego właściciela...

Pozdro

chyba że, to jakies odludzie ,,,bagno gdzie jeszcze nikt nie dotarł

ps..całosć bedzie zalana wodą..