Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Takie tam ze złomu. Bardziej próby z techniką rdzewienia.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Napisano

9441368dadea099ffe500b0b968e4b38.jpg86711b261a9f45a28a8b62d75d3adbf8.jpge0d5b861251152d0fad878f0572ab393.jpg9660b8a554aacfacc9ddaec8f6ae2759.jpg

Pigmenty schną.

Utrwalone mieszanką Eko-1+fiksatywa. (Próba)

Chcę uzyskać fakturę chropowatą.a sposób podpatrzony Z magazynu Mig.a

• 3 weeks later...
Napisano

333771836171a2232611268bc0f082ab.jpg

0e625ca6a3c1e359e8f96d25288700b2.jpg

W planie podstawka.środek ma być

zalany wodą. ..bajorko.

I czy zywica epoksydowa epidian 53 będzie dobra

Napisano

W trakcie późniejszych prac poprawię drewniane trzonki.wyższe zarośla i gesciej..oraz zerwane gąski i dziura o trafieniu

Napisano

Dobra baza pod nałożenie kamuflażu i zdrapywanie go z użyciem chipping fluid

Napisano

Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia?

Napisano
Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia?

Będą. ..obiecuje....

Jeszcze nie skończony.

Napisano

A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG

Napisano
A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG

tak właśnie zrobię..będzie sam otwór po karabinie,,,

trzonki od łopaty i młota potraktuje szlifierką....tak żeby wyglądały na spróchniałe,,lub usunę.