danielodziem Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Tygrys Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Całkiem niezły, bardzo realne wykonanie. Jakich użyłeś technik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Podkład. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Kolor rdzawy. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 O k..., to jeszcze ta 45 letnia Tamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Takie tam ze złomu. Bardziej próby z techniką rdzewienia. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Pigmenty schną. Utrwalone mieszanką Eko-1+fiksatywa. (Próba) Chcę uzyskać fakturę chropowatą.a sposób podpatrzony Z magazynu Mig.a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 O k..., to jeszcze ta 45 letnia Tamka ? Tak to stara Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Tylko nie zrób zardzewialych trzonkow ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Tylko nie zrób zardzewialych trzonkow ;-) Spoko...będą spruchniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Marca 2016 Autor Share Napisano 8 Marca 2016 sposób na ślady po trafieniach. Który sposób lepiej wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Moim zdaniem zdecydowanie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 W planie podstawka.środek ma być zalany wodą. ..bajorko. I czy zywica epoksydowa epidian 53 będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 W trakcie późniejszych prac poprawię drewniane trzonki.wyższe zarośla i gesciej..oraz zerwane gąski i dziura o trafieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Dobra baza pod nałożenie kamuflażu i zdrapywanie go z użyciem chipping fluid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Chipping użyty oraz wash. Test na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2016 teraz wygląda tak. Następny etap.pigmenty i uszkodzenia. Trafienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Kurcze, zaczyna to nabierać wyglądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Trochę zbliżeń...narazie bez pigmentow. Wrak przytwierdzony do podstawki..czeka na zalanie wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Nie jestem fachmanem od pancerki. Ale jeśli stał tyle, że ruda aż tak dała mu rade, to czy guma na bandażach też nie powinna nosić śladów upływu czasu? Jakieś spękania, wykruszenia, wypłowienia? Będą. ..obiecuje.... Jeszcze nie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 A mi się wydaję że jak ten pojazd taki zardzewiały to trochę musi stać i wydaje mi się że ta łopata i liny to nie pasują bo pewnie dawno by ktoś to sobie wziął i jeszcze by wypadało rozwiercić w jarzmie dziurę po MG tak właśnie zrobię..będzie sam otwór po karabinie,,, trzonki od łopaty i młota potraktuje szlifierką....tak żeby wyglądały na spróchniałe,,lub usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi