Kamil K. Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Z takimi jak na zdjęciu może być ciężko, ale spokojnie możesz wykorzystać skrzynki z zestawu Miniart "Soviet Infantry Ammo Boxes" - są używane nagminnie w Donbasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Z takimi jak na zdjęciu może być ciężko, ale spokojnie możesz wykorzystać skrzynki z zestawu Miniart "Soviet Infantry Ammo Boxes" - są używane nagminnie w Donbasie. Dzięki za info. Po wstępnym złożeniu na sucho na razie prezentuje się Krazik w ten sposób: Pakę prawie skończyłem waloryzować. Z przodu tez parę bajerów jest dodanych, o których Takom zapomniał. Oczywiście na zdjęciach brak silnika. Mam trochę kłopot aby go zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 stelaż na plandekę zestawowy, czy sam giąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2016 stelaż na plandekę zestawowy, czy sam giąłeś? Wszystko co zielone to zestawowe. Wszystko co innego koloru to mój własny wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Świetna robota. Extra się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Świetna robota. Extra się prezentuje. Dzięki! Dzisiejszy postęp prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Wygląda bardzo dobrze. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Zbiorniki powietrza (tak mi się wydaje) razem z instalacją świetnie wyglądają. Z czego je robiłeś bo wyglądają jak przezroczysta rurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Zbiorniki powietrza (tak mi się wydaje) razem z instalacją świetnie wyglądają. hmm, na planach, które znalazłem w katalogu AutoKraza podesłanego przez Kubisza nazywało się to Receivers w dziale [35] Brakes. Może to jest to o czym piszesz :P W każdym razie. Do ideału dużo brakuje, ale moim zdaniem i tak to lepiej wygląda niż część producenta. Oil separator with pressure regulator też idealnie nie wyszedł, bo patrząc na refkę: można zauważyć różnice. W każdym razie Twój komentarz jest odpowiedzią, że się udało zrobić to tak, ze jest to przekonujące ;) Dzięki. Z czego je robiłeś bo wyglądają jak przezroczysta rurka? Tak, jest to przeźroczysta rurka. Akurat złożyło się tak, że pod ręką miałem tylko przeźroczystą rurkę o zbliżonej średnicy zbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Taka robota to dla mnie kosmos szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Taka robota to dla mnie kosmos szacun Dziękuję za miły komplement ;) Panowie, w piątek planuję zacząć "dziergać" elementy silnika od strony kabiny i przy chłodnicy, więc pozwolę sobie powtórzyć moją prośbę z 11 kwietnia :P Tak zawczasu zapytam. Czy ktoś z Was jest w posiadaniu zdjęć kraza z otwarta maską? Ja mam takie tylko (chociaż dwóch z nich nie jestem pewien czy to 6322) Problem polega na tym, że nawet nie wiem jak te elementy się nazywają :( i nie wiem jak ich wyszukać. W katalogu, który otrzymałem od Kubisza nic nie znalazłem a przeklikałem wszystkie pozycje. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Czy pakę już wkleiłeś na stałe? Nie będziesz miał kłopotów z dostępem do niektórych elementów podczas malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Czy pakę już wkleiłeś na stałe? Nie będziesz miał kłopotów z dostępem do niektórych elementów podczas malowania? Paka jest osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Oszszszszszsz w mordę ale cudeńka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi