Administrator Główny Administrator Napisano 10 Czerwca 2016 Administrator Główny Share Napisano 10 Czerwca 2016 Panzer6 właśnie został usunięty z naszego forum. Panowie i Panie frustraci - jest bardzo wiele innych miejsc w których możecie swoje nienawistne opinie oraz postawy propagować, tutaj jednak takiego przyzwolenia mieć nie będziecie. Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Orientuje się ktoś czy będzie gdzieś lista zwycięzców wraz z ich pracami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Było bardzo fajnie. Dziękuję Koledzy - organizatorzy! Za rok też będę. A tu modele, które zrobiły na mnie na prawdę duże wrażenie. Były też inne ale te wyjątkowo. Silniki bezkonkurencyjne: kartonowy "Cutty Sark": i BAT-M: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Dzięki za świetną imprezę, miejsce i forma Festiwalu na najwyższym poziomie! Gratulujemy Nagrodzonym i Organizatorom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Combat z Chełmży również przyłącza się do podziękowań. Super impreza a Muzeum Lotnictwa to idealne miejsce na takie przedsięwzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fistaszek18 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Radom dziękuje za super impreze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Chociaż nic nie ugrałem, to chociaż pogadałem z kolegami-modelarzami. Zawsze coś się nauczę. Także dziękuję za przygotowanie i organizację imprezy. PS. Gerd na Krecika też zwróciłem uwagę . Poza nim: ZZ Top i ciekawa forma prezentacji kawalerzystów w stojącej ramce. Chyba "Na patrolu" był tytuł. Zdjęcia może jutro, bo na razie jeszcze w aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IPMS_Krakow Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Chciałbym jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować Dyrekcji i pracownikom Muzeum Lotnictwa za okazaną pomoc przy organizacji Festiwalu. Osobne podziękowania należą się sponsorom, fundatorom nagród oraz stanowiskom handlowym które umilały czas w oczekiwaniu na wyniki. Specjalne podziękowanie chciałbym skierować do wszystkich osób, szczególnie z IPMS Kraków za ciężką pracę przy przygotowaniach oraz organizacji samego festiwalu. (Przy okazji, zginęła nam jedna płyta OSB o wymiarach 125 x 250 cm, gdyby komuś zawieruszyła się gdzieś między modelami to prosimy o info). Ale największe podziękowania chciałbym skierować do wszystkich modelarzy, i tym którzy otrzymali wyróżnienia i tym bez, za uświetnienie tej imprezy wystawionymi modelami. Bez waszych modele zrobienie takiej imprezy byłoby po prostu niemożliwe. Osobiście chciałbym bardzo serdecznie podziękować modelarzom z Radomia za zupełnie nieoczekiwany i miły gest w postaci wręczenia pucharu za organizację festiwali w Krakowie. Dziękuję. A poniżej w formie pdf tegoroczne wyniki: WYNIKI Wszelki uwagi i błędu proszę zgłaszać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Bielska Strefa Modelarska również dziękuje za spotkania - rozmowy i miłą atmosferę - zazdrościmy wam tego wspaniałego miejsca w którym odbywa się wasz festiwal - do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Edyta, Grześ i Karol gratulują udanej imprezy. Dziękujemy za miłe spotkanie i życzymy dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Witam My również dołączamy się do podziękowania za wspaniały Festiwal , szczególnie od Młodzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IPMS_Krakow Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Zapraszamy do galerii! https://www.facebook.com/IpmsKrakow/photos/?tab=album&album_id=1056516177774810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 O się nawet moje załapały w obiektyw. Impreza udana. Parę pomysłów podpatrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 O się nawet moje załapały w obiektyw. Jeden z moich też Obiecani ZZ Top i "Na patrolu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Bardzo się cieszę, że ekipa ZZ-Top się spodobała Sędziom jednak bardziej do gustu przypadł inny mój model: Renault 4CV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Impreza bardzo fajna, ciekawych Ludzi się poznało, oraz nawet udało się zdobyć wyróżnienie za Scanie ;D Oczywiście za rok również się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi