empit Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Kolejny KW-1. Tym razem KW-1E w malowaniu 1. Dywizji Pancernej RKKA. Front Północny lipiec 1941r. Model Trumpetera, kalkomania ARMO. Zapraszam do oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Fajny ! Jedynie dziwny kontrast w zabrudzeniach błotników. No i wydechy , kawał grubej stali przykręcony, nie korodował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Jak zwykle wysoka klasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Bardzo dobry, moim zdaniem widać tu rozwój, z modelu na model. Może jeszcze kurz i brud na tylnych częściach błotników warto byłoby lekko pociągnąć na skrzynki i kadłub, jest duży i moim zdaniem odrobinę nienaturalny kontrast między sposobem zabrudzenia tych elementów, a błotnikami. O wydechach już author21 napisał. Obie rzeczy łatwe do poprawienia. Zazdroszczę tempa pracy - ja nie mam wiele czasu na hobby, to i rozwój umiejętności i kolekcji zdecydowanie wolniejszy, niż u Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empit Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 Dzięki za ciepłe słowa koledzy. A co do czasu, to ja niestety też mam go niewiele. Mam kilka rozgrzebanych projektów, których nie mogę skończyć. A przez te lata modelowania zebrało się całkiem sporo modeli. I tak ostatnio sobie biorę je do przeróbek. Głównie malarskich. A efekty staram się prezentować na bieżąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Bardzo mi się podoba . Masz bardzo ciekawą i bogatą kolekcję, gratki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts