empit Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Kolejny KW-1. Tym razem KW-1E w malowaniu 1. Dywizji Pancernej RKKA. Front Północny lipiec 1941r. Model Trumpetera, kalkomania ARMO. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Fajny ! Jedynie dziwny kontrast w zabrudzeniach błotników. No i wydechy , kawał grubej stali przykręcony, nie korodował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Jak zwykle wysoka klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Bardzo dobry, moim zdaniem widać tu rozwój, z modelu na model. Może jeszcze kurz i brud na tylnych częściach błotników warto byłoby lekko pociągnąć na skrzynki i kadłub, jest duży i moim zdaniem odrobinę nienaturalny kontrast między sposobem zabrudzenia tych elementów, a błotnikami. O wydechach już author21 napisał. Obie rzeczy łatwe do poprawienia. Zazdroszczę tempa pracy - ja nie mam wiele czasu na hobby, to i rozwój umiejętności i kolekcji zdecydowanie wolniejszy, niż u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Dzięki za ciepłe słowa koledzy. A co do czasu, to ja niestety też mam go niewiele. Mam kilka rozgrzebanych projektów, których nie mogę skończyć. A przez te lata modelowania zebrało się całkiem sporo modeli. I tak ostatnio sobie biorę je do przeróbek. Głównie malarskich. A efekty staram się prezentować na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Bardzo mi się podoba . Masz bardzo ciekawą i bogatą kolekcję, gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi