keravnos Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Terminator skończony, pomalowany, ubrudzony i upakowany na dioramie stworzonej z maty Ammo, betonowych paneli drogowych od Eureka XXL, dębowych liści Ammo i innego zielska. Osobiście jestem bardzo zadowolony z efektu:) a poniżej kilka zdjęć: A przy okazji zachęcam do polubienia albumu z moim ulepkiem na fanpage'u firmy MENG i małej pomocy w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Jak dla mnie świetny. Czym malowałeś wizjery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Jak dla mnie świetny. Czym malowałeś wizjery? Vallejo Transparent Blue zmieszany 50-50 z Vallejo Glaze Medium i delikatnie pociągnąłem je po wyschnięciu półmatowym bezbarwnym lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Rewelacja, wyglada naprawde bardzo ladnie, podsawka tez swietnie wyglada, tylko ta jedna gaska wydaje sie troche za slabo napieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Bardzo dobry... Cieszy oko- zwłaszcza na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Rewelacja, wyglada naprawde bardzo ladnie, podsawka tez swietnie wyglada, tylko ta jedna gaska wydaje sie troche za slabo napieta. Wiem, po założeniu fartuchów bocznych pękło jedno ogniwo w gąsienicy... nie chciałem ich już ściągać więc ją przesunąłem na tyle, żeby nie było tego widać i dlatego jest słabiej napięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Bardzo fajnie wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ooooo! Świetny i podstawka bardzo udana. Można by jeszcze człowieka dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Fajna robota. Wszelkie dodatki też ze smakiem i umiarem. Bardzo udany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Bardzo ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Piękny, bardzo mi się podoba wykonanie . Dwa Terminatory ostatnio zaprezentowane na forum a jakże inne i oba na świetnym poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi