Kapitan1 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Nooo, piękne ożebrowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Tak robota to jest coś wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Tradycyjnie świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Krystek widzisz to co ja widzę?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 Dziękuję za dobre słowo, dodaje mi to otuchy do żebrowania pozostałych powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 W tym tygodniu byłem w Szczecinie, pierwszego dnia pobytu udałem się na lotnisku Dąbie i udało mi się przekonać dyrektora aeroklubu. Cieszę się że nie kombinowałem z kolorami czy konfiguracją wnętrza na własną rękę bo każdy mój pomysł byłby tak chybiony i daleki od oryginału że szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 No co by nie mówić to wnętrze całkiem w dupkę Fotele lotnicze od Fiata 126p, sam takie miałem w swoim karaczanie Z tego co widzę to maszyna rozebrana już i zapewne czeka na klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Jak na takie maciupkie chucherko ładnie Koledze to idzie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Co tam w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi