Tazman79 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 A ja C tylko mowie jak jest w polskich Jastrzebiach... Ale wybor nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 A posiadasz może zdjęcie foteli z polskich 16? Dużo by to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 viewtopic.php?f=65&t=2912 Tu masz dokumentacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Jak link nie chce wejsc to wlasnie na stronie modelworka w dziale samoloty i smiglowce w Walkaroundzie masz zdjecia naszych szesnastek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 Wszystko jest ok. Mam otwarte i przeglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 10 Maja 2016 Autor Share Napisano 10 Maja 2016 Poprawiłem wykonane przeze mnie babole i chyba będę musiał dorobić szyny do foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 Dzięki Fotele skończyłem. Dorobiłem do nich boczne szyny. Przygotowałem sobie także elementy podwozia do malowania, dysze oraz koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Robiłeś jakąś fakturę na oparciach foteli, czy tylko kładłeś kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 Tylko kładłem kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Super to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Lecim dalej. Doszły kalki Model Makera. Muszę powiedzieć, że kolory są ciemniejsze od tamtych, ale to nawet dobrze. Pomalowałem elementy podwozia które czekają na dalsze prace. Koła są już gotowe i czekają już na swoją kolej przy składaniu w całość. Podobnie jest także z dyszą. Oczywiście jest złożona na razie na sucho (na żywo jakoś lepiej wygląda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Czym malowałeś tę dyszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Przede wszystkim Vallejo. Środek jest biały i po washu. Pierścień to aluminium. Końcówka dyszy była najpierw na czarno, a później delikatnie suchym pędzlem gungrey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Przyznam że dysze jeszcze bym pomęczył szczególnie ten wewnętrzny pierścień na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Coś spróbuję pokombinować. Z tym, że tak jak mówię. Na zdjęciach nie wygląda to tak jak na żywca i nawet mi się to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Są wykonane z włókna węglowego które jest pokryte gel coat'm więc są gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 One celowo mają takie prążki, żeby mniej więcej odtworzyć to co widać poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Ale te prążki są widoczne przy tytanowych lamelach a nasze są z carbonu. Więc dobrze by było faktycznie je usunąć. Przynajmniej tak na moje oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Dysza jest Airesa, więc nie wydaje mi się aby strzelił takiego babola, a jest specjalnie do Block 52 Przy Baraku dysza również miała ''wytłoczenia'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Może właśnie o ten efekt im chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Ostatnimi czasy miałem okazję wykonać spora ilość fotek podczas mojej wizyty przy naszych F'ach - miałem robić fotki wady lakierniczej ale przy okazji strzeliłem kilka fotek innych detali. Lamele dysz silnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Nie no rzeczywiście jest różnica. Nic no będę walczył dalej. A jest o co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 O jakiej wadzie lakierniczej KRL mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi