lechu 76 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Witam jak juz pisalem przy rejestrowaniu sie zaczolem kleic samoloty pasazerskie okolo 8 miesiecy temu. Dzisiaj chcialbym pokazac wam co zrobilem przez ten czas. Z kazdym nowym modelem widze wiecej perfekcji i wiecej zadowolenia ,wiec mam nadzieje ze za kilkadziesiat modeli bede takim perfekcjonista jak wiekszosc z tego forum Jak juz pisalem mieszkam od kilkunastu lat w Norwegii ,wiec troche kiepsko u mnie z ortografia ,niestety zapomina sie duzo rzeczy jak sie na codzien nie uzywa ,wiec mam nadzieje ze mi te byki wybaczycie A oto moja narazie skromna kolekcja poczatkujacego i moje pierwsze modele. Jedyny wojskowy jaki zrobilem W produkcji EUROLOT Airbus beluga I czekajace na produkcje Mam nadzieje ze chociaz troche sie spodobaja nie podpisywalem zdjec z nazwa samolotu bo wiekszosc bedzie wiedziala ale jakby co to pytac .To narazie wszystko i postaram sie robic lepsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Zdjęcie do poprawy.Tempo pracy masz niezłe i wykonanie chyba też. Chyba,bo malo widać. Plus za cywilne maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ciekawa kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Fakt, że foty mogłyby być większe. Niezła kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Znakomite modele !! Świetna tematyka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu 76 Napisano 8 Maja 2016 Autor Share Napisano 8 Maja 2016 Witam ponownie wiem ze zdjecia sa kiepskiej jakosci,wiec dzis z zona kupilismy nowy profesjonalny aparat. Nastepnym razem obiecuje ze zdjecia samolotow beda o wiele lepsze. Ato moje najnowsze dzielo Bombardier q400 w barwach EUROLOT zdjecia robione jeszcze starym sprzetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Ładna kolekcja w mało popularnej tutaj tematyce. Mi tym blizsza, bo sam kleję głównie 1:144 :-) Beluge robisz z kalkomanią z zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 NIE NO - bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Przerzuć może zdjęcia gdzie indziej (np. serwis imgur.com), bo na aktualnie ich tu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 o ile to nie błąd to brakło transferu w fotosiku jest limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 W imgur nie ma limitów - a niestety wiele tutejszych starszych tematów pozbawionych zdjęć przestaje mieć sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Jak klikniesz w napis przekieruje do fotosika, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 sorry za offtopa ale może się przydać - ja generalnie wykupiłem (w fotosiku) parę lat temu abonament i opłatę za transfer i mam święty spokój z darmowymi to nigdy nie wiadomo do kiedy będą darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu 76 Napisano 10 Maja 2016 Autor Share Napisano 10 Maja 2016 Sorry panowie nigdy z tego fotosika nie korzystalem ,wiec nie wiedzialem ze takie numery robia. Jutro mam wolne to naprawie prosze o cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu 76 Napisano 10 Maja 2016 Autor Share Napisano 10 Maja 2016 Ok ogarnolem temat zdjecia nie powinny juz zniknac Dzieki za cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Dzięki za chęci i działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi