Marudek Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Fajnie Ci idzie. Dobrze, że drzwi będą otwarte to będzie widać choć kawałek kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Dużo tego CA tam dałeś. Z jakiego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Wszsytko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 Atlis - jak otwierasz drzwi to wypadałoby tez tą górną część podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Maja 2016 Share Napisano 27 Maja 2016 OK, zwróciłem na to uwagę bo bez otwartej góry przejście przez drzwi w pozycji nie na czworaka byłoby problematyczne Nie bardzo rozumiem co masz na myśli z tym wnętrzem - że za dużo będzie widać środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 A to nie tak czasem, że przy dzielonych drzwiach najpierw trzeba podnieść górną połowę, żeby móc dolną otworzyć? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Może ktoś pawia puścił i pilot wietrzy maszynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Kompletnie nie znam się na samolotach, ale w stajni drzwi podobne tylko odwrotnie żeby kóń nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Nie wiem, co tam robili, w każdym razie drzwi są otwierane niezależnie. ;-) Dlatego pytałem, nie stwierdzałem ;) Jest podkładka, można działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Jak ,zawsze profesjonalne podejście i piękna czysta i fachowa ''robota'' Powodzenia i zdazyj na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 No i co, poddałeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Wielkie z temat. Przeczytałem i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Co tam słychać na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2016 Nie dasz rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Do roboty mistrzowie, a nie robić słowne przepychanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Właśnie, właśnie.... kibice czekają niecierpliwie na aktualizację. Poza tym mam nadzieję że jak nie uda się skończyć przed deadlinem warsztat nie zostanie porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Będzie coś z tego gąsiorka na koniec sierpnia, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Tylko prosimy bez takiego przekrętu że od razu galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Uważam ,ze jak mówi " dam rade ", to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Ekhm.... jak tam walka z materią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Dasz rade Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 W każdym razię wpasowanie żywic i zrobienie wnętrza tak by wszystko weszło w kadłub pochłania masę czasu. I najgorsze, że nic z tego po złożeniu nie będzie widać. Nie martw się. Nie ty jeden masz taką "nerwicę natręctw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Daj spokój z tym wnętrzem, tego nie będzie widać. Głupio byłoby nie wyrobić się z modelem przez takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 To podejście mi się bardzo podoba. Wbrew pozorom jest jeszcze sporo czasu. Jak dziś skończysz z wnętrzem...będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Od 4 miesięcy mówiłem Ci że nie zdążysz, to nie wierzyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi