Solo Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Jakie uzbrojenie? No i mam nadzieję że nie zdążysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Żywice robią wrażenie - teraz wiem o co Ci chodziło w wyższości tychże nad blaszkami ;) Czekam zatem na warsztat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 A jakie malowanko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Bardzo ciekawy model. Bede paczał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Kibicuję czekam na postępy i oczywiście życzę powodzenia a co najważniejsze w tej zabawie FANTASTYCZNEGO modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 No nareszcie! Już nie mogłem się doczekać tego warsztatu. Atlis życzę powodzenia w budowie i świetnej zabawy w konkursie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted May 18, 2016 Super Moderator Share Posted May 18, 2016 Świetna konstrukcja - będę trzymał kciuki! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Eeeee... po wstępniaku myślałem, że cywila będziesz robił. Jak tak, to nie oglądam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Nie, nie. Żadnego cywila. ;-) Przy okazji zapytam - kto ma doświadczenie z sztuczną wodą? Chodzi mi szczególnie o produkty które pozwalają na odlew głębszej warstwy - Woodland, Andrea... Ja używałem wody od Andrea i całkiem fajnie się z tą żywica pracuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 No, no druga łódź latająca ostatnimi czasy... sama radocha Będę tu często zaglądał i bardzo się cieszę z dokonanego wyboru Przy okazji, nie wiesz może czy ten z Czech to przepak (chodzi oczywiście tylko o plastiki): http://www.cybermodeler.com/hobby/builds/cz/build_cz_4812.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Malowanie będzie standardowe USN: Te samoloty nie miały inne specjalne znaki rozpoznawcze. Eeeeeee....myślałem że jakiś "egzotik" będzie.. fajny jest-dawaj dalej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbariusz Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Ciekawy model. Super wyglądają te części żywiczne. Zasiadam i oglądam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Zamiast wody fajniejsze byłoby lotnisko i te wózeczki z obsługą, jak na zdjęciu wyżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Atlis - niestety nie moja skala - dłubie wyłącznie w 72 Kiedyś licytowałem na ebay'u "gąskę" z AZModel ale wymiękłem - ostatecznie ktoś ją kupił za prawie 80dolców Mam Goslinga z Airfixa który leży i leży, ale jakoś nie mogę się za niego zabrać bo wypraski to "koszmarek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 Eleganckie silniczki. Ale czy zdążysz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 Fajne ściski - co to takiego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Te Wolfcrafty są też w Castoramie, ale bez przyssawek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Te Wolfcrafty są też w Castoramie, ale bez przyssawek. To jest magnes, a nie przyssawka - trzeba szukać wersji Magnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted May 22, 2016 Author Share Posted May 22, 2016 Szczerze współczuję, bo takie "atrakcje" w modelarstwie zawsze spuszczały powietrze z mojego "balonu zapału". Na pocieszenie dodam, że silniki bardzo ładnie wyglądają w gondolach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Współczuję żywicznej tablicy przyrządów. Zegary będziesz robił z kalek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Fajne, że pokazujesz konkretne przykłady zastosowana plotera. Efekt jest bardzo dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted May 22, 2016 Super Moderator Share Posted May 22, 2016 Ekstra - czyli idziemy do przodu :-) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Ekstra! Aż miło popatrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 A jak CI się rzeźbi w tym plastiku. Na fotach wygląda jak tworzywo ze Special Hobby i pochodnych. Kilka ich latawców mnie czeka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts