Lipa Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 ziemniak ziemniak ausf B +statyw z lidla pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Skala nie moja, ale efekt końcowy podoba mi się. Dobrze wyszły wytarcia na kołach i gąsienicach - to nieodłączny element KW/IS i pochodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 I spawy bardzo ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Tak jakby przejechał prze budynek, podoba mi się efekt. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Dziękuję za komentarze. Pogrzebałem w aparacie i dorobiłem dzisiaj chyba trochę lepsze zdjęcia... znalazłem przy okazji jeden odcisk palca na pigmencie. No a na koniec moja ulubiona perełka czyli do kreta. http://s1.fotowrzut.pl/84ZAY1MJWB/7.jpg No to papu i wypad do roboty. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Bardzo fajnie obity, przybrudzony - jak na mój gust w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Nie ma lipy. Znaczy się Lipa jest i zrobił ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Maja 2016 Autor Share Napisano 25 Maja 2016 Dzięki. Jak mi lakier nie pokrzyżuje planów to wkrótce wytoczę kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolikolos Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Fajny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Prezentuje się bardzo ładnie. Jedynie piasek/kurz na nim mi nie pasuje. Jest za równomiernie położony na 100% czołgu. I w miejscach gdzie się znajduję przykrywa za dużą powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Maja 2016 Autor Share Napisano 25 Maja 2016 Brudzenie starałem się wzorować na kadrach z filmu poniżj ale nie do końca wyszło tak jak chciałem. Brakło chyba odwagi i na chama chciałem by było widać coś z CM. Mam jeszcze dwa klimenty w magazynie, to postaram się przy nich paskudzić inaczej. Dzięki za krytykę. Pamiątkowa fota z paprochami po położeniu matu I tak miałem szczęście, że tylko tyle bo dwa inne modele załatwiłem na biało pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Bardzo fajny KW. Podoba mi się bardzo. Jedynie co by poprawił to trochę bardziej zróżnicował błoto na gąsienicach. Teraz jest jak dla mnie zbyt jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi