Seb Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 (edytowane) Dragon 6730 + Aber, Eureka XXl i Voyager. Wóz "213" z 502 Batalion Czołgów Ciężkich, którym dowodził zmarły w zeszłym roku Otto Carius. Edytowane 9 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Bardzo super Zaczynam rozumieć to przywiązanie do tego pojazdu, po zrobieniu swojego pierwszego Tygrysa chetnie zrobiłbym do kolekcji jeszcze kilka tych czołgów - piękna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Jenyyy..... Znowu Tygrys w niemieckim malowaniu A serio to Seb imponujesz obeznaniem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Jak zawsze na wysokim poziomie. Zdążyłeś już nas przyzwyczaić, do wspaniale pod względem historycznym i merytorycznym, wykonanych Tygrysów. Zazdroszczę Ci tej wiedzy i umiejętności. Niedługo ja otworzę warsztat na forum z moim "konikiem". Tytuł roboczy: "Show me the way to Al-Amarah". Czyli FV4034 Challenger II DL2F. Mam nadzieję, że coś pomożecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Podoba mi się styranie, delikatne ale jest. Kolejny ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Bardzo ładny. Już nie taki schludny - brudzenie wchodzi Ci w krew i wychodzi coraz lepiej. Super sierściuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Moje zdanie już znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 wszystko ze smakiem. Mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2016 Senkju, ale foty wyszły mi fatalnie. Jenyyy..... Znowu Tygrys w niemieckim malowaniu Dzisiaj zamówiłem nowego Tygrysa, który będzie w nie niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Wykonanie kotka super cacy fotki jak sam napisałeś mógłbyś zrobić parę zbliżeń gdyż eksploatacja podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 fotki jak sam napisałeś Zdjęcia poprawione. Dumo dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 fotki jak sam napisałeś Zdjęcia poprawione. Dumo dzięki. No problemo, obrobić zdjęcia tak fajnego tygryska to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Ładny tylko jakoś za grzecznie na tych gąsienicach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Września 2017 Share Napisano 13 Września 2017 super. Czytałes wspomnienia Cariusa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Września 2017 Autor Share Napisano 13 Września 2017 Czytałes wspomnienia Cariusa ? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi