cooper69 Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Piękniotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Fajny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 6 Lipca 2016 Autor Share Napisano 6 Lipca 2016 Gratuluję drugi raz ;) Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 WOW! Polacy nie gęsi... Masz mój szczery podziw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 8 Lipca 2016 No Pięknie!!!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Moje wyrazy uznania Arturze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 Jeszce raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 super Arturze - już wielokrotnie pisałem że skala 1/32 robi na mnie ogromne wrażenie co prawda jeszcze nie popełniłem modelu w 1/24 ale coraz bardziej mnie do tego skłaniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Jak raz spróbujesz to zostaniesz, te kolosy straszliwie wciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Świetny model! Trudno odróżnić od oryginału. Czy to przypadkiem nie on wystąpił w 90 wydaniu Mini Repliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Czy to przypadkiem nie on wystąpił w 90 wydaniu Mini Repliki? Przez przypadek tak, wystapił w 90 mR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2017 Polecam oglądanie od 2:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Dla mnie kosmos ten model poziom nie do osiągnięcia jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi