Mikele Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Ustawienia aparatu niby te same, co poprzednio - nie wiem, czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 A linki od anteny bedziesz doklejal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Nie, nie mam wprawy w zabawie z klejeniem linek więc wolę to pominąć niż zrobić lipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 E, tam. Lepiej powiedz, że dorobisz bez problemu, jak tylko ktoś wykaże, że ten Spitfire w ogóle miał jakieś anteny drutowe. Niczym nie ryzykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Nie, nie mam wprawy w zabawie z klejeniem linek więc wolę to pominąć niż zrobić lipę. I dobrze: W 1941 znakomita większość Spitfire, o ile nie wszystkie miały antenę prętową ukrytą w maszcie i nie było żadnego druta poza systemem IFF. Tego raczej brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 E, tam. Lepiej powiedz, że dorobisz bez problemu, jak tylko ktoś wykaże, że ten Spitfire w ogóle miał jakieś anteny drutowe. Niczym nie ryzykujesz. Ja wiem, że na uczciwości się jeszcze nikt nie dorobił, ale co będę kit wciskał I z dokładnie tych samych względów anten IFF też nie dorabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Krystyna prezentuje się zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi