cooper69 Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Ja robię zdjęcia na tle czterech sklejonych że sobą kartek A4 i korzystając tylko z jednej lampy o świetle... świetlnym. Rewelacja to nie jest, ale nieskromnie mówiąc, lepsze od tego co teraz prezentujesz. Jakiekolwiek jednoloite jasne tło daje dużo więcej niż blat stołu. O... to, to. Tak zróp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Takowoż się stanie koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Zgodnie z obietnicą starałem się tym co mam zrobić; lepsze zdjęcia. Kolorystycznie wyglądają lepiej (bardziej oddają rzeczywiste barwy itp.). Część musiałem wywalić, bo wyszły zamazane itp. Prezentuję to co się ostało... Lepszych już nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eatyoursystem Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Podpowiem. Światło żarowe ma temperaturę 3200 K. Wejdź w ustawienia aparatu i zmień balans bieli na 3200 lub żarówkę, ale powinieneś mieć możliwość ustawiania temperatury manualnie. I aparat postaw na czymś przy robieniu zdjęcia, oprzyj lub zakup najtańszy statyw. Podrzuć fotki po moich radach. BTW. Model solidnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Żebyś miał Łukaszu Makówkę to poleciłbym Ci program Intensify - szybko, łatwo i przyjemnie Na peceta coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Sorry... Trudno mi uznać, że jest to dobrze pomalowane, choć zdaje sobie sprawę, że w włożyłeś w to kamo dużo pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Wiem Jacku, że mogło być lepiej, choć i pewnie dużo gorzej. Każdy kolejny model jest jakąś nauką. Z drugiej strony jest sporo rzeczy, z których jestem w tym modelu zadowolony. Postaram się ogarnąć nieco funduszy na porządny namiot i dwie żarówy po 5000K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Na początek zacznij od żarówek. Jak dobrze rozstawisz lampy to i bez namiotu się obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Wiem Jacku, że mogło być lepiej, choć i pewnie dużo gorzej. Każdy kolejny model jest jakąś nauką. Z drugiej strony jest sporo rzeczy, z których jestem w tym modelu zadowolony. ... Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Jedziemy dalej... Ja czekam na twój kolejny "urobek" i obiecuje drzeć się w niebo głosy jak będziesz kładł tak grubo farbę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Ogólnie fajny, ale ja bym go trochę bardziej pobrudził. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Wreszcie zdjęcia do oglądania . Z namiotem to sobie daj spokój, żarówki (już dawno o nich gadałem!!!) do zakupienia koniecznie! O malowaniu już było, to i nie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Listopada 2016 Autor Share Napisano 24 Listopada 2016 Obiecuję sobie wpisać na listę prezentów od mikołaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Ładnie zrobiony kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 Ze względu na prośbę kolegi, wrzucam fotki jakie ostały mi się na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi