Dorotka Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Baza pod dalsze prace nad kołami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Bawimy się kółkami dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 W kółko, kółka... Guma mi się podobała, ale środki były przerysowane jak na tę skalę.... Poszło do zmycia. Nowa wersja bardziej pod bazę mi pasuje.... A Szanowni co myślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 No panie biorąc pod uwagę jakie to zbliżenie to mogę powiedzieć tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 No panie biorąc pod uwagę jakie to zbliżenie to mogę powiedzieć tylko tyle Chodziło bardziej o efekt zbliżony do tych konkretnych kół na fotce poniżej. Niestety nie udało mi się znaleźć do "Bad Blessinga" wyraźniejszych fotek. Może ktoś, coś? Zresztą z tego co widzę, te kółka mogły po dwóch dniach wyglądać zupełnie inaczej... Reasumując efekt, o którym napisałeś mnie zadowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Dorotka ,masz to ? http://mirageswar.com/armor/armor_after_ww2/38616-m1a1-m1a2-sep-abrams-tusk-tankograd-american-special-3009.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Mam (z niej jest to zdjęcie wyżej), ale też nie za bardzo widać... Dużo jest innych z takimi kołami, także spoko dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Więcej z samymi "zdrapywankami" nie kombinuje, bo mi się zwyczajnie nie chce. Dojdzie lekki filtr, trochę kurzu, podniszczone ogumienie, "zaślepki", trochę rdzy i mokrych elementów, bo w mokrym błocie ma stać... I będzie finito z kołami... Wychodzę z założenia, że skoro nikt "nie drze się", że źle, to może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 I z bliska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 A tu Cię mam Dorotka :-) Przeglądałem militarke bo coś ostatnio za mną takiego chodzi a tu Ty:D przejrzałem cały temat i stwierdzam że świetnie jest działaj dalej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Po filtrze, przed dalszym niszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Nigdy nie mogę złapać o co dokładnie chodzi z tymi filtrami. Tule już przeczytałem i im więcej czytam tym mniej wiem z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Nigdy nie mogę złapać o co dokładnie chodzi z tymi filtrami. Tule już przeczytałem i im więcej czytam tym mniej wiem z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 czy w zestawie jest wyposażenie wnętrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 czy w zestawie jest wyposażenie wnętrza ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Eeee, a te drążki skrętne to po co sa ? Nie wiem czy wiesz ale TUSK powstał po tym zdarzeniu: http://www.altair.com.pl/magazines/article?article_id=1391 Gdzie przebity został na wylot przez( wszystko na to wskazuje) pocisk z Polskiego Ur-a których kilka sztuk tam się jeszcze od wojny zachowało wśród tubylczej ludności :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Eeee, a te drążki skrętne to po co sa ? http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=15390 Nie wiem czy wiesz ale TUSK powstał po tym zdarzeniu:http://www.altair.com.pl/magazines/article?article_id=1391 Gdzie przebity został na wylot przez( wszystko na to wskazuje) pocisk z Polskiego Ur-a których kilka sztuk tam się jeszcze od wojny zachowało wśród tubylczej ludności :-) Dzięki, ciekawy tekst! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Przymiarka na trupie z Dragona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Daj światło na kółka a nie na trupa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Daj światło na kółka a nie na trupa . To już chyba jak je z wanną zmontuje, bo mi się jakoś odechciało zdjęć tej drobnicy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Eeee, a te drążki skrętne to po co sa ? Chodziło mi raczej o to po co są w modelu kiedy nie ma wnętrza w zestawie, ale mam wytłumaczenie: podniesienie ceny zestawu, damy jakąś pierdołę i niech się cieszą a my wywindujemy cenę do absurdu i tak kupią :-) Pozdrawiam serdecznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Sorki z głupie pytanie, ale gąsienice to skąd pochodzą, też RFM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Eeee, a te drążki skrętne to po co sa ? Chodziło mi raczej o to po co są w modelu kiedy nie ma wnętrza w zestawie, ale mam wytłumaczenie: podniesienie ceny zestawu, damy jakąś pierdołę i niech się cieszą a my wywindujemy cenę do absurdu i tak kupią :-) Pozdrawiam serdecznie :-) Po to są czasem w modelach by w razie potrzeby można pojazd bez dodatkowych ceregieli postawić na nierównym podłożu podstawki/dioramy. To raz, a dwa że jest zapowiadany model z wnętrzem... gąsienice to skąd pochodzą, też RFM? Też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Prosba by nie nadawać szyfrem, jakieś RMF , RFM , co to jest RMF , RFM -RMF FM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Włeb zachodzę i zaskoczyć nie mogę -co to jest RMF ? radio jakieś modele rozdaje ? ... Rye Field Model - firma ... Prosba by nie nadawać szyfrem, jakieś RMF , RFM , co to jest RMF , RFM -RMF FM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi