KubaRo95 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Cześć, przedstawiam wam moją interpretację Rośka z Afganistanu (Ghanzi). Wzorowałem się na rosomaku o numerze własnym 22. za 2 dni dojdą do niego jeszcze liny holownicze, co by nadać mu jeszcze troszkę charakteru. Zapraszam do oceniania i konstruktywnej krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Co mi nie pasuje: - antena radiostacji - jest za krótka i niepotrzebnie tak skrzywiona. W oryginale to rurka aluminiowa. Nie zegnie się tak. - z tyłu "22" nie miała anteny DUKE, - na wieży brak noża. Reszta bardzo, bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebieski Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Jarek a opony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 A można wiedzieć u kogo kupiłeś liny holownicze do Rośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 7 Września 2016 Autor Share Napisano 7 Września 2016 Lina 1.1mm Eureka xxl ta zwykła a końcówki postaram się zrobić samemu tzn. do kompletować i ew. przerobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Lada chwila Eureka wypuści dedykowane liny do Rośka. Krótkie 0,55mm i długie 0,47mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 No i tak jak radzi Andrzej wstrzymaj się. Ja też ze swoim Rośkiem czekam na te liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 7 Września 2016 Autor Share Napisano 7 Września 2016 Przekonaliście mnie, zaczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Jarek a opony ? Obstawiam Michelinki. Zdjęcie mam średniej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Bardzo mi się podoba. Sam w nowoczesnej pancerce nie gustuję ale a Rośka kasę już zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Współczesne pojazdy to troszkę jeszcze nie moja bajka, ale model bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Liny bardzo podobne ma Pantera. Stalowa rurka z oczkiem, jest tylko nieco krótsza przy Rosomaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Witam, model bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o merytorykę to się nie wypowiadam. Mam pytanie, czy model będzie można zobaczyć na tegorocznej wystawie " Garnizon" w Głogowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Nie przebywam regularnie w Głogowie, ale jeśli nie stanie mi nic na przeszkodzie to postaram się go wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Marka opon używanych w afganie to michelin a nie nokiany wiec to co w pudełku nie nadaje się zwłaszcza na późniejszych zmianach , noża do kabli też brakuje , a plecaki z tyłu pojazdu zasłaniają wizjery a wnętrze pojazdu powinno być białe. Bushmaster powinien być czarny i ta cześć jarzma we wierzy też czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi