moralezz Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Prawie zdążyłem Model nudny jak flaki w oleju, umęczył mnie niemiłosiernie. Malowany Gunze, kalkomanie Caracal Models, żywiczne uzbrojenie Eduard plus Attack Squadron, RBF-y Steel Scorpion i trochę wkładu własnego: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Klasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Fajnie ci wyszedl pozazdroscic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Namieszałbyś pewnie na pudle tym "nudnym" modelem ;) Całość wygląda super, szczególnie mnie ujął kołpak śmigła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralezz Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Dzięki za opinie. No cóż, też żałuję, że nie zdążyłem na czas, aczkolwiek i tak sukcesem jest, dobrnięcie z nim do końca, a nie odłożenie go gdzieś niedokończonego i czekającego na lepsze czasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Fajnie wyszedł, bardzo mi się podoba. Aczkolwiek brakuje mi jakiegoś zróżnicowania powierzchni, co aż się prosi przy szarym kamuflażu. No i podstawkabardzo fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralezz Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Solo - a widziałeś jak ten dron w rzeczywistości wygląda na zdjęciach? Jak zabawka. Czysty i nudny. Według mnie i tak już przegiąłem z brudzeniem, cieniowaniem czy washem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Wiem, ale nie pisałem o brudzeniu. Ożywienie powierzchni, jakieś subtelne marmurki czy coś w tym stylu sporo by dało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralezz Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 Jest pocieniowany - owszem nie za mocno, ale taki efekt chciałem uzyskać. Marmurkami to mógłbym go co najwyżej spaskudzić, ale to tylko moje zdanie. Aktualnie walczę z Prowlerem - tam będzie zdecydowanie pole do popisu w kwestii malowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisa Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Genialnie wyszedł! Jak żywy! To jest to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Po co mieszac i udziwniac skoro kozacy z za oceanu pucuja dronki. Ni jak by sie to mialo do realu. Dla mnie super zreszta jak wszystkie modele z pod twojego pedzla By the way jakbys nie zrobil to nie dogodzisz wszystkin ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts