moralezz Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Prawie zdążyłem Model nudny jak flaki w oleju, umęczył mnie niemiłosiernie. Malowany Gunze, kalkomanie Caracal Models, żywiczne uzbrojenie Eduard plus Attack Squadron, RBF-y Steel Scorpion i trochę wkładu własnego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Fajnie ci wyszedl pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Namieszałbyś pewnie na pudle tym "nudnym" modelem ;) Całość wygląda super, szczególnie mnie ujął kołpak śmigła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Dzięki za opinie. No cóż, też żałuję, że nie zdążyłem na czas, aczkolwiek i tak sukcesem jest, dobrnięcie z nim do końca, a nie odłożenie go gdzieś niedokończonego i czekającego na lepsze czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Fajnie wyszedł, bardzo mi się podoba. Aczkolwiek brakuje mi jakiegoś zróżnicowania powierzchni, co aż się prosi przy szarym kamuflażu. No i podstawkabardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Solo - a widziałeś jak ten dron w rzeczywistości wygląda na zdjęciach? Jak zabawka. Czysty i nudny. Według mnie i tak już przegiąłem z brudzeniem, cieniowaniem czy washem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Wiem, ale nie pisałem o brudzeniu. Ożywienie powierzchni, jakieś subtelne marmurki czy coś w tym stylu sporo by dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Jest pocieniowany - owszem nie za mocno, ale taki efekt chciałem uzyskać. Marmurkami to mógłbym go co najwyżej spaskudzić, ale to tylko moje zdanie. Aktualnie walczę z Prowlerem - tam będzie zdecydowanie pole do popisu w kwestii malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Genialnie wyszedł! Jak żywy! To jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Po co mieszac i udziwniac skoro kozacy z za oceanu pucuja dronki. Ni jak by sie to mialo do realu. Dla mnie super zreszta jak wszystkie modele z pod twojego pedzla By the way jakbys nie zrobil to nie dogodzisz wszystkin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi