Danio Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Witam czy on aby nie ma za bardzo wyjechanych w przód kapci?? No, cóż... Dwadzieściaosiem razy sprawdzałem wszystkie kąty w modelu. Kąt zaklinowania podwozia również, porównywałem m.in. kąt (a właściwie równoległość) przebiegu linii ściany ogniowej i podziału blach osłon podwozia. Mimo, że wydawały mi się one zgodne z oryginałem, niepokoił mnie kąt pochylenia ostróg owiewek podwozia. Wydawały mi się za bardzo skierowane w dół. Skoro niewłaściwe położenie podwozia jest na tyle widoczne, rzecz jasna - zostanie naprawione. Niestety, poprawkę zostawię na zaś, jej przeprowadzenie nie jest proste, bo połączenia podwozia ze skrzydłem i koła z podstawką wzmocnione są metalowymi drucikami. Niemniej dzięki za wnikliwość lufki działek podskrzydłowych wyglądają doskonale! jak żywe! Dzięki, ale to zasługa firmy Master Już wkrótce galeria, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Dzięki, ale to zasługa firmy Master Nie do końca, to nie oni je malowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Dzięki, SnaQ, dzięki Galeria już jest - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Witamlufki działek podskrzydłowych wyglądają doskonale! jak żywe! Dzięki, ale to zasługa firmy Master ok, myślałem że to żywiczne lufki z zestawu działek, ale to nawet lepiej - żywice mogłyby się po jakimś czasie ugiąć, no i dobrze wiedzieć że Master je zrobił - muszę zakupić do mojego kanonen-vogela pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi