Super Moderator jawkers Napisano 16 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 16 Marca 2008 Jest to bardzo delikatny wash i myślę, że teraz trochę lepiej to wygląda. No rzeczywiście, lepiej to wygląde. Teraz wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Fajny Manik Zawsze uważałem, że wash w truckach jest nipotrzebny - jak widać myliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 Cześć, dzięki za pozytywne opinie . Dziś pomalowałam naczepę drugą warstwą lakieru bezbarwnego i jestem w miarę zadowolona z efektu. Przykleiłam również boczne szyby trucka - jedna z nich jest lekko porysowana - była już taka w opakowaniu, jednak słabo widać te ryski. Jutro postaram się wypolerować naczepę i wszystko złożyć do kupy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Oj ale ramki w małych szybkach byś pomalowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 Spoko, spoko pomaluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 Witam, Dziś wkleiłam przednią szybę i pomalowałam uszczelki. Szyby są na razie wybrudzone, ale będą wyczyszczone. Zabrałam się również za p[olerkę naczepy - jednak zrobię fotki jutro przy świetle dziennym. Myślę, że jutro juz wszystko skleję "do kupy" i w czwartek zrobię fotki w terenie (jak będzie pogoda). A i jeszcze mam pytanko: Czy należałoby zrobic jakieś antenki (np. od CB, itp.)? Czytałam gdzieś, że najlepiej wykorzystać włosie ze zmiotki. Jeśli takie anteny są potrzebne, to gdzie muszą być umieszczone? Czekam na odpowiedź, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Witam. Te szyby wyglądają jakby były matowe (ale to może wina fotki). Antena od CB musi być jeśli masz je w kabinie. Antena może być zainstalowana np. jak na zdjęciu: Źródło google.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 20 Marca 2008 Autor Share Napisano 20 Marca 2008 Witam, dziś skleiłam wszystko razem. Jeszcze tylko drobne poprawki i jutro lub pojutrze zrobie sesję zdjęciową. A dziś taka porcja fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Marca 2008 Witam. No zestaw się ładnie prezentuje.Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Piękna robota, naprawdę . GRATULACJE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Naprawdę świetnie! Aż nachodzi mnie ochota zrobienia jakiegoś trucka... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 No super , a mozna by tak fotke całościową od porzodu ?? . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Chłodnia, nie chłodnia, efekt końcowy, wart był poświęconego mu czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Witam serdecznie. Oficjalnie ogłaszam, iż model znalazł się dziś w galerii konkursowej: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=92655#92655 Życzę miłego oglądania zdjęć oraz Wesołych Świąt! Pozdrawiam, Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 A ja się tak zapytam czy nawis tylny w naczepie niejest za mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Chodzi Ci o napis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Nawis czyli odległość między ostatnią osią a krawędzią budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 No jest krótki odstep , ale sa i takie naczepy , są różne długości , są mega i takie jak te . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi