GEM Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Witam w mojej galerii. Ten model to dla mnie chwilowa odskocznia. Głównie kleję lotnictwo, ale spróbowałem czegoś nowego.Model z zestawu Airfix - Bentley 4.5 z 1930 roku w skali 1:12. Sam zestaw jak na skalę 1:12 jest dosyć ubogi. Postanowiłem kilka rzeczy dorobić, inne przerobić. Zrobiłem nowe szprychy w kołach, nową deskę rozdzielczą, trochę wzbogaciłem komorę silnika, dorobiłem z siatki kosz na zbiorniku paliwa i kilka innych drobnych rzeczy. Oceńcie co mi z tego wyszło. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Nie znam się zupełnie na tych tematach, ale "laicki odbiór" - bardzo dobrze... Niby czyścioch jak to cywil, ale umiejętnie przykurzony... Podoba się..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Rewelacja. Super model. Jak "żywy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Gratuluję bardzo efektownego modelu. Wygląda jakby właśnie skończył wyścig Mi najbardziej podoba się szprychowanie. Widać, że sporo części poprawiłeś, ale dlaczego nic nie zrobiłeś z zegarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 A co masz na myśli z zegarami, bo tam akurat trochę grzebałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Rzuca się w oczy prędkościomierz z grubą krechą dookoła tarczy zamiast subtelnej podziałki... Myślę, że w tej skali to byłby ciekawy szczegół jak np tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Mi się podoba. I to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Rzuca się w oczy prędkościomierz z grubą krechą dookoła tarczy zamiast subtelnej podziałki... Myślę, że w tej skali to byłby ciekawy szczegół jak np tu. Tutaj masz rację. Poszedłem na łatwiznę i wykorzystałem kalki producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Widziałem go w Szczecinie. Słusznie nagrodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Poza tym drobnym detalem model jest naprawdę piękny. Jeśli dobrze widzę, to nawet sznurki zaplotłeś na resorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Ten model to dla mnie chwilowa odskocznia. Głównie kleję lotnictwo, Szkoda, że to tylko chwilowa odskocznia. Auta są ciekwsze. Przeprowadź się tu na stałe, bo auto pięknie Ci wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Lubię czasem zajrzec do "cywili" właśnie dla takich prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Bardzo udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi