Przemek Przybulewski Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Super to wygląda Dzięki. Co prawda nie widzę ostatnich zdjęć, ale zapytam. Co za idea stoi za tym wolnym od trawy prostokątem - jak mniemam mającym być pod pojazdem?Już tłumaczę. Pojazd ma być w ustawieniu, że tak powiem, "bojowym" i w związku z tym koła napinające i lemiesz są opuszczone. I to jest właśnie miejsce na lemiesz. Zdjęcie pobrane z przepastnych zasobów internetu tylko w celach poglądowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Miejce na lemiesz ogarnąłem od razu ;-) Chodzi mi raczej o miejsce sugerujące że w położeniu bojowym kadłub działa leży na płask na gruncie.No niestety w moim przypadku nie będzie tak realistycznie. Za późno się zorientowałem że całość przysiada i już koła i gasienica są sklejone na sztywno i nie chcę ryzykować ich przestawiania.A w miejscu pod kadłubem dosieję trochę trawki ale ponieważ nie będzie ona prawie widoczna to zrobię to pod koniec bo nie wymaga to tyle pracy i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Witam podziwiam robotę, bardzo mi się podoba. Ale dalej masz problem ze zdjęciami, śledzę Twoje warsztaty i we wszystkich jest podobnie. Tzn. część zdjęć widać a część nie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2016 Witam podziwiam robotę, bardzo mi się podoba. Ale dalej masz problem ze zdjęciami, śledzę Twoje warsztaty i we wszystkich jest podobnie. Tzn. część zdjęć widać a część nie ;(Dzięki. Co do zdjęć to już nie mam koncepcji. Ja oczywiście widzę wszystkie co utrudnia inwestygację. A wszystkie zdjęcia są dodawane w identyczny sposób i nie mam koncepcji co i gdzie idzie nie tak, że część się wyświetla a część nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 … Tzn. część zdjęć widać a część nie ;(…Ja oczywiście widzę wszystkie co utrudnia inwestygację.Odpal drugą przeglądarkę, w której jesteś niezalogowany do google. Informację o zalogowaniu przechowują ciasteczka więc możesz mieć zamkniętą zakładkę z google, a google będzie nadal uważać, że jesteś zalogowany.A wszystkie zdjęcia są dodawane w identyczny sposób i nie mam koncepcji co i gdzie idzie nie tak' date=' że część się wyświetla a część nie.[/quote']Googiel zachował się po świńsku i trzy razy zmieniał podejście. Dlatego część linków jest widoczna tylko dla właściciela zdjęcia, a część w ogóle jest nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Odpal drugą przeglądarkę, w której jesteś niezalogowany do google. Informację o zalogowaniu przechowują ciasteczka więc możesz mieć zamkniętą zakładkę z google, a google będzie nadal uważać, że jesteś zalogowany.Googiel zachował się po świńsku i trzy razy zmieniał podejście. Dlatego część linków jest widoczna tylko dla właściciela zdjęcia, a część w ogóle jest nieaktualna. Próbowałem, nawet usunałem ciasteczka, i nadal wszystkie zdjęcia widzę. Wczoraj zacząłem w końcu kończyć kleić pojazd: I dodałem trochę wody na kałuże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 ja tez wsystkie zdjecia widze...moze to kwestia dobrego wzroku? albo sprzetu... Poza tym, przeciez wszystkie fotki masz na google, a link powyzej wiec to chyba nie problem tam je sobie obejrzec. Ladny ten model, jak i pozostale. w dalszym ciagu nie moge uwiezyc,ze to nie ty wygrales MENG Contest...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Przemek, z czego woda? Podoba się podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Dwa ostatnie już widzę ale wcześniejsze w kratke ja tez wsystkie zdjecia widze...moze to kwestia dobrego wzroku? albo sprzetu... Ty tak na poważnie? Zamiast niektórych zdjęć wyświetla mi się szary znak zakazu, to samo jak próbuję wyświetlić w nowym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2016 ja tez wsystkie zdjecia widze...moze to kwestia dobrego wzroku? albo sprzetu...Poza tym, przeciez wszystkie fotki masz na google, a link powyzej wiec to chyba nie problem tam je sobie obejrzec. Ladny ten model, jak i pozostale. w dalszym ciagu nie moge uwiezyc,ze to nie ty wygrales MENG Contest...masakra Dzięki. No właśnie ja też widzę. Może to kwestia proxy. Dwa ostatnie już widzę ale wcześniejsze w kratkeja tez wsystkie zdjecia widze...moze to kwestia dobrego wzroku? albo sprzetu... Ty tak na poważnie? Zamiast niektórych zdjęć wyświetla mi się szary znak zakazu, to samo jak próbuję wyświetlić w nowym oknie. Próbowałem na innym kompie gdzie nidgy w życiu nic nie robiłem i też są wszystkie zdjęcia. Cholera wie. Przemek, z czego woda? Podoba się podstawka Dziękuję. Woda Still Water Vallejo. Ma jeden minus, trzeba lać cienkie warstwy bo inaczej zasycha z mlecznym osadem i w ogóle długo schnie. No i sporo jej odparowuje więc kałuże są zawsze wklęsłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Dwa ostatnie już widzę ale wcześniejsze w kratkeja tez wsystkie zdjecia widze...moze to kwestia dobrego wzroku? albo sprzetu... Ty tak na poważnie? Zamiast niektórych zdjęć wyświetla mi się szary znak zakazu, to samo jak próbuję wyświetlić w nowym oknie. Poważnie to się w grobie leży. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Dwa ostatnie już widzę ale wcześniejsze w kratkeja tez wsystkie zdjecia widze...moze to kwestia dobrego wzroku? albo sprzetu... Ty tak na poważnie? Zamiast niektórych zdjęć wyświetla mi się szary znak zakazu, to samo jak próbuję wyświetlić w nowym oknie. Poważnie to się w grobie leży. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2016 Pojazd przygotowany do koloru bazowego: Tylko tym razem przed właściwym kolorem, trochę go przybrudziłem: - Tak wygląda złożony na sucho: W trakcie malunków: I pomalowany schnie, ewentualne poprawki później: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 Duperele: Detale: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Udało mi się wpasować lemiesz w wyznaczone miejsce, bo klej zasychając trochę się przemieścił i lemiesz za nic nie chciał wejść i musiałem trochę pomóc nożem, wycinając co nieco: Widok z przodu: Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Teraz jeszcze tylko to trochę kurzem upaprać i prawie gotowy do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2016 Teraz jeszcze tylko to trochę kurzem upaprać i prawie gotowy do galerii.Trochę kurzu, trochę błota i prawie, prawie. Na razie dodałem jakieś zacieki, trochę śladów paliwa itd. Co śmieszniejsze do zestawu dołączona jest kalkomania i niegdzie nie ma schematu co gdzie ma być. Ech Trumpeter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2016 Dobra, prawie koniec. Dodałem trochę zachlapań, trochę błota na koła. - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Model świetnie wykonany. Może tylko dla mnie się to rzuciło w oczy ale wózek z pociskami powinien chyba być bardziej zagłębiony w grunt, pociski swoje ważyły. Teraz wygląda jakby "opierał" się na trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2016 Model świetnie wykonany. Może tylko dla mnie się to rzuciło w oczy ale wózek z pociskami powinien chyba być bardziej zagłębiony w grunt, pociski swoje ważyły. Teraz wygląda jakby "opierał" się na trawie.Dzięki. Racja, poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi