Solo Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Ale model jeszcze nie skończony, więc za bardzo nie ma co oglądać. Bez obaw, gdy skończę to pokażę, wypada warsztat jakoś podsumować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 25 Lutego 2017 Mi się nie podoba ta podstawka. Ona jest jeszcze nie skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Solo, uczę się przy tobie cierpliwości. Zawsze się zastanawiałem czy to faktycznie możliwe by taki mały model robić tyle czasu. Niemniej jednak czekam na podsumowanie w końcu Su-33 to mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Mi się nie podoba ta podstawka. Ona jest jeszcze nie skończona? Tak podstawka na zdjęciu jest w stanie surowym. Pręty będą dużo krótsze, a podstawka będzie pomalowana czarnym glossem i będą na niej namalowane srebrne napisy i logo Suchoja. I też mi wstyd przed klientem że to tak długo trwa, ale przyczyny są obiektywne, mam nadzieję że dosłownie w najbliższych godzinach model skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Fajnie te dysze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Ogólnie ekstra, tylko mam jedno pytanie on jest w połysku teraz i taki zostanie czy pójdzie w matt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Naturalnie że będzie matowy, teraz czeka na washa, więc się błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 Model skończony, galeria gotowa. Dziękuję wszystkim za porady i wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi