micmal Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Model to stara Italieri, poskładana już jakiś czas temu. Z dodatków: blachy Eduarda, lufy: RB, Master-Model, podstawa anteny Armorscale, Friule i dodatki własne. Podkład I pokolorowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Dawno Cię nie było Będę śledził bo wiem że będzie na co popatrzeć. Ten pojazd walczył w Korei czy wyszedłeś poza krąg zainteresowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Na moje oko pacyficzny będzie. Szczerze mówiąc jakoś dziwnie to kolorystycznie wygląda. Może mam spaczony wzrok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Też mam wrażenie że dziwnie, ale znając twoje finały to będzie elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Będę śledził bo wiem że będzie na co popatrzeć. Mam taką nadzieję Na moje oko pacyficzny będzie. Dokładnie tak Dzięki koledze z innego forum (raz jeszcze dzięki levee) udało mi się dostać zestaw kalek Bison Decals LVT (A)1 i mój wybór padł na D15 z Kwajalein/Namur. Szczerze mówiąc jakoś dziwnie to kolorystycznie wygląda.Może mam spaczony wzrok... Nie, nie masz spaczonego wzroku Dziwnie, jak dziwnie, po prostu niebiesko Milicyjnie jest:). Dalsze zabiegi powinny wszystko ujednolicić, zresztą lubię kolory i zabawę z nimi, a właśnie Amtank w Ocean Grey, tak mi się kojarzy. Może to jakiś zachwyt po Wilderowym LVT? Wiem, że bardzo niebieski on jest, wręcz nienaturalnie, ale to jeden z moich ulubionych jego pojazdów, więc postanowiłem też sobie takiego niebieskiego zbudować ale znając twoje finały to będzie elegancko. Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 17 Listopada 2016 Autor Share Napisano 17 Listopada 2016 Czas na filtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Noooo panie. Tu się ciekawie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Ja filtrów nie robię bo nie wiem jakich kolorów używać. Kładłeś je jeden na drugi czy każdy w innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Kładłeś je jeden na drugi czy każdy w innym miejscu? Po całość "Dark Blue", następnie tam gdzie malowałem Smoke Blue Gunze dałem Vibrant Blue. Na poziomych panelach (płyta przednia, płyty na nadbudówce, płyta nadsilnikowa) Medium Grey, i wreszcie na wybranych elementach (dwie płyty tylne nadbudówki, przednia płyta, po dwa boczne panele) Light Grey-Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Po łosiach i olejach tak zaczyna wyglądać Zdjęcia zrobione komórkom więc mogą być lepsze albo gorsze, jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Kolor ciekawy, ale jakoś nie mogę się do tego błękitu przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Wizualnie mnie się bardzo podoba, coś zupełnie innego . Merytorycznie zupełnie nie wiem, czy tak to wyglądało ( oglądając te zdjęcia, nie jest to akurat dla mnie ważne ), ale aby tak zmalować trzeba mieć wyobraźnię oraz artystyczną duszę i to doceniam . Obserwuję dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 O kuchnia! Dodaję do zakładek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 O kuchnia! Dodaję do zakładek. Ja do obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 No zacnie Mocno go będziesz tyrał ? Aż się prosi o rdzawe zacieki i jakieś glony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 ale jakoś nie mogę się do tego błękitu przyzwyczaić. wiem, nie po czołgowemu, ale... Wizualnie mnie się bardzo podoba, coś zupełnie innego . Wielkie dzięki i właśnie o to chodziło przy tym pojeździe . Dorotka, Lipstein, dzięki mam nadzieję, ze dalej też będzie ciekawie. Aż się prosi o rdzawe zacieki i jakieś glony Teraz siadam z rdzą, głównie na poziomych płaszczyznach. Z glonami to mam trochę problem z ustaleniem dokładnie gdzie je sensownie umieścić, ale pewnie coś tam podziałam. A co do tyrania, to tak zamierzam trochę poszaleć Tymczasem wolno, bo wolno ale jakoś idzie Vallejo obicia następnie, tam gdzie został poobijany dałem wash AK kolejnym krokiem było pstrykanie z pędzelka filtrem oraz (czego brak na fotce) pigmentem (jakiś ciemny kolor) i znowu pstrykanie, tym razem w rdzawych kolorach obecnie tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Generalnie mi się podoba, ale najlepiej wyszły boki a troszkę słabiej wieża (najbardziej widać to na ostatniej fotce). Jakby na niej za dużo. Tak tylko sobie marudzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Jakby na niej za dużo. Kampania na Saipanie była ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Generalnie pojazdy mechaniczne na Pacyfiku dostawały ostro po czterech literach więc jest to możliwe że amfibie były w takim stanie. Mnie się podoba, choć pewnie sam bym tak mocno nie poobijał. Bardzo jestem teraz na tak co do koloru natomiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Ale wy mnie łapiecie za słówka, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Powoli, powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Podoba mi się. Może się sprężysz i go skończysz? Już Ci wiele nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Bardzo ładny wóz wsparcia.W trakcie malowania wyglądał jak podarte jeansy.Teraz po glonownaniu prezentuje sie rasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi