toled Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Kaczucha wyszła przypadkiem, z reguły lubię czyste samochody, ale jak nigdy ciągle coś nie wychodziło mi z malowaniem. Widocznie to był znak, i 2 CV skończył jako ostro używany ;-) Krytyka mile widziana, bo to pierwszy model w takim stylu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjp_a_man Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Śliczności robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtosDK Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 łał super model Bardzo mi się podoba i szkoda, że warsztatu nie zrobiłeś chętnie bym pooglądał jak takie efekty uzyskać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isz007 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekj Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Najlepsza kaczka na zaparowanej szybie.Napisz jak to zrobiłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Model się podoba i to bardzo ale czy zamierzony był efekt lakierowania rdzy? Tzn rdza ma połysk , nie którzy tak "konserwują" samochody z rdzawym nalotem. Jak tak to ok ale jeśli miał być po prostu zużyty to raczej bez tego efektu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 Najlepsza kaczka na zaparowanej szybie.Napisz jak to zrobiłeś Cień do powiek na szybę, a potem wykałaczką rysunek. Model się podoba i to bardzo ale czy zamierzony był efekt lakierowania rdzy? Tzn rdza ma połysk , nie którzy tak "konserwują" samochody z rdzawym nalotem. Jak tak to ok ale jeśli miał być po prostu zużyty to raczej bez tego efektu Ten efekt w sumie wyszedł chyba przypadkiem - nie lakierowałem modelu bezbarwnym już, możliwe, że światło tak się odbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Nie zamierzone a wyszło cudeńko. Wielki szacun za wyjście z patowej sytuacji " z tarczą " a nie na niej W skali od 1 do 10 -- ode mnie 10!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Fajna "kaczucha" . Najbardziej przypadła mi do gustu maska. Wygląda jakby była z drewna. Całość prezentuje się zacnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Bradzo efektowny, super fajny i nie ma słów. Gapię się i gapię, chyba.... wrzucę go sobie na tapetę. Świetna praca gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Tak brzydkie że aż ładne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts