toled Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Kaczucha wyszła przypadkiem, z reguły lubię czyste samochody, ale jak nigdy ciągle coś nie wychodziło mi z malowaniem. Widocznie to był znak, i 2 CV skończył jako ostro używany ;-) Krytyka mile widziana, bo to pierwszy model w takim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Śliczności robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 łał super model Bardzo mi się podoba i szkoda, że warsztatu nie zrobiłeś chętnie bym pooglądał jak takie efekty uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekj Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Najlepsza kaczka na zaparowanej szybie.Napisz jak to zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Model się podoba i to bardzo ale czy zamierzony był efekt lakierowania rdzy? Tzn rdza ma połysk , nie którzy tak "konserwują" samochody z rdzawym nalotem. Jak tak to ok ale jeśli miał być po prostu zużyty to raczej bez tego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Najlepsza kaczka na zaparowanej szybie.Napisz jak to zrobiłeś Cień do powiek na szybę, a potem wykałaczką rysunek. Model się podoba i to bardzo ale czy zamierzony był efekt lakierowania rdzy? Tzn rdza ma połysk , nie którzy tak "konserwują" samochody z rdzawym nalotem. Jak tak to ok ale jeśli miał być po prostu zużyty to raczej bez tego efektu Ten efekt w sumie wyszedł chyba przypadkiem - nie lakierowałem modelu bezbarwnym już, możliwe, że światło tak się odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Nie zamierzone a wyszło cudeńko. Wielki szacun za wyjście z patowej sytuacji " z tarczą " a nie na niej W skali od 1 do 10 -- ode mnie 10!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Fajna "kaczucha" . Najbardziej przypadła mi do gustu maska. Wygląda jakby była z drewna. Całość prezentuje się zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Bradzo efektowny, super fajny i nie ma słów. Gapię się i gapię, chyba.... wrzucę go sobie na tapetę. Świetna praca gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Tak brzydkie że aż ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi