zyziek Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Model waloryzowany eduardem + gąsienice Bilek (widzę że się rozjechały na łączeniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 236-ka chor. Kuleszy z 1 BPanc. I było by nieźle tylko że nie te zbiorniki... Znane jest zdjęcie tego czołgu z załadunku na prom w trakcie przeprawy na przyczółek warecko-magnuszewski (z jeep-em kpt. Tokarskiego na pancerzu, chyba najbardziej znane zdjęcie polskich T-34/76) i wyraźnie widać na nim starszego typu zbiorniki na tylnej płycie pancernej, tych na bocznym pancerzu nie ma. Przy wydechach przydały by się okopcenia (W-2 pluły, plują i będą pluć olejem do końca dni swoich). Antenę radiostacji Amba zeżarła? Kierowca na ślepo prowadzi (właz zamknięty, osłony wizjerów kierowcy opuszczone) - daleko nie zajedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Jakoś nie mam przekonania. Mam wrażenie że w tej skali można było lepiej go pomalować. Tym bardziej że jak piszesz zainwestowałeś w dodatki które powinny poprawić walor estetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Niestety musę się zgodzić z kolegami, że jest słaboooo. Pierwsze skojażenie mam z modelem wraku, który stoi gdzieś zapomniany z boku złomowiska i czeka na pocięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Listopada 2016 Ja na początku myślałem że to nie model, a bryła odlana z brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Dziękuję za fachowe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Nie ma co kopać leżącego... przesadzileś z rdzą... może jako wrak, może jako wykopalisko, oczywiście po pewnych przeróbkach... no ale czynny pojazd tak po prostu nie wygląda... Nauczka na przyszłość, że za dużo technik, to też nie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Pigmenty zniszczyła terpentyna, sam nie wiem czemu nie okopciłem wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Wżery w pancerzu wg mnie za duże i do tego za rdzawe. Okopcenia, faktycznie, obowiązkowe. Dodałbym jeszcze: - lufa 76-ki wewnątrz i końcówka - warto poczernic; - lufa km-u - może z igły lekarskiej?. Albo rozwiercic zestawową; - popracowac nad reflektorem - sposobów jest wiele. A każdy jest na pewno lepszy od pomalowania tylko srebrnym. Popróbuj, warto! . To szczegół, ale bardzo dużo dodaje do odbioru całego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Jest lepiej. Przy okazji powalcz z balansem bieli na zdjęciach bo widać że nie jest dobrze ustawiony. A źle ustawiony balans bieli rozjeżdza oddanie kolorów na zdjęciu. Z tego co na pewno można jeszcze poprawić dodam ew. belkę do wyciągania z błota - prosta do dorobienia a efekt będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 To zdjęcie jest sprzed roku, prawie zaraz po skończeniu go. Co do zdjęć muszę zaopatrzyć się w żarówki ok5500k i poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi